In het hart van het Brabantse dorp Mill ligt een verborgen juweel dat rust en luxe herdefinieert: de BLUE Wellnessboot. Dit drijvende wellnessparadijs is veel meer dan een plek om te ontspannen; het is een complete ervaring die lichaam en geest revitaliseert.

Op zondag 7 juli 2024 vond de geslaagde grand opening plaats, waarmee een nieuw tijdperk van luxe en ultieme ontspanning werd ingeluid.

Bij aankomst worden bezoekers begroet door de imposante verschijning van de Wellnessboot, die in zijn moderne architectuur een gevoel van exclusiviteit uitstraalt. Binnen wacht een wereld van ontspanning, met diverse nieuwe en verbeterde faciliteiten. Zo geniet je nu van onder andere nieuwe sauna’s, een compleet gerenoveerde rustruimte en zelfs een duingebied compleet met beplanting en sfeer. 

Een van de hoogtepunten is het panoramische zwembad op het dek. Dit zwembad biedt een adembenemend uitzicht over de omliggende wateren en het weelderige landschap. Het gevoel van gewichtloosheid in het warme water, gecombineerd met het uitzicht op de natuurlijke omgeving, biedt een ongeëvenaarde ervaring van rust en schoonheid.

Naast de uitgebreide wellnessfaciliteiten kun je hier ook terecht voor diverse behandelingen en massages, uitgevoerd door ervaren professionals. Of je nu kiest voor een detox massage, een verkwikkende gezichtsbehandeling of een scrubmassage, elke behandeling is ontworpen om je een gevoel van welzijn en verjonging te geven.

De culinaire ervaring aan boord is ook een hoogtepunt. Terwijl je comfortabel in je badjas aan tafel zit geniet je in het Wellness restaurant van gezonde en smaakvolle gerechten die perfect aansluiten bij de wellnessfilosofie van de boot. Met een focus op verse, lokale ingrediënten worden maaltijden bereid die niet alleen heerlijk zijn, maar ook voedzaam en evenwichtig.

Maak op een speciale manier kennis en boek het herontdek BLUE Wellnessboot Mill arrangement voor twee. Hierbij geniet je van een hele dag toegang tot alle wellnessfaciliteiten, 25% korting op een behandeling naar keuze en een heerlijk borrelplateau in het Wellness restaurant. Dit arrangement zorgt ervoor dat je volledig kunt ontspannen, terwijl je geniet van elkaars gezelschap. Het is ook mogelijk om het arrangement uit te breiden met een overnachting in het naastgelegen Fletcher Wellness-Hotel Brabant-Mill.

Wat de BLUE Wellnessboot echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om volledig los te komen van de dagelijkse hectiek. Het serene decor, de vriendelijke en professionele service en de topkwaliteit van de faciliteiten zorgen ervoor dat je je onmiddellijk thuis voelt. Of je nu een dagje ontspanning zoekt of een compleet wellness weekend plant, dit Wellnessresort biedt een toevluchtsoord waar je volledig tot rust kunt komen.

In een tijd waarin het belang van zelfzorg en mentale gezondheid steeds meer wordt erkend, biedt de BLUE Wellnessboot een perfecte ontsnapping. Het is een plek waar tijd even stil lijkt te staan en waar je jezelf kunt herontdekken in een oase van rust en luxe. 

Dus, als je klaar bent om de drukte van het dagelijkse leven achter je te laten, stap dan aan boord en laat je meevoeren naar een wereld van ultieme ontspanning en verwennerij. 

Bezoek de website www.bluewellnessboot.nl om nog meer te ontdekken over deze unieke wellness ervaring!