Na ruim 30 jaar toewijding heeft Antoon van der Horst besloten een nieuwe rol op zich te nemen binnen van der Horst aannemers. Antoon zet per 15 juli 2024 een stap opzij en stapt daarmee uit de dagelijkse operatie als algemeen directeur van Van der Horst aannemers.

Als eigenaar/enig aandeelhouder blijft hij echter nauw betrokken. De organisatie is dan ook verheugd dat hij zijn kennis en ervaring in zijn nieuwe rol als adviseur zal blijven inzetten.

Na een dienstverband van 9 jaar als commercieel directeur is Ted van Schijndel klaar om het stokje van Antoon van der Horst over te nemen. Van der Horst is ervan overtuigd dat Ted met zijn visie en deskundigheid het bedrijf naar nieuwe hoogten zal leiden. Men kijkt uit naar de voortzetting van de succesvolle samenwerking en vertrouwt erop dat deze overgang soepel zal verlopen. Het bedrijf dankt Antoon van der Horst voor zijn jarenlange inzet, leiderschap en de vele bijdragen die hij heeft geleverd aan het succes van Van der Horst aannemers. Samen gaan zij deze nieuwe fase in met hetzelfde enthousiasme en dezelfde toewijding die het bedrijf altijd heeft gekenmerkt.