In ons pittoreske dorpje in Noord-Brabant zit gelukkig vrijwel nooit iemand om een praatje verlegen, maar toch is het wel handig om altijd bereikbaar te zijn. Of dit nu voor je kinderen, vrienden, partner of ouders is. Hoe kun je nu in Mill betaalbaar bereikbaar blijven, zonder dat het je veel geld kost? Dat is uitgezocht en lees je in dit blog!

1. Kies voor Sim Only onbeperkt bellen

Wist je dat er tegenwoordig goedkope Sim Only abonnementen zijn die onbeperkt bellen aanbieden? En nu denk je misschien dat dit erg prijzig zal zijn, maar het is maar €1,50 extra op verder ook een heel goedkoop abonnement. Zo hoef je dus nooit meer bang te zijn dat je over je belminuten heengaat en kun je bellen met wie en waar je maar wilt. En dat ‘waar je maar wilt’ kun je vrij letterlijk nemen, want het geldt niet alleen voor Nederland maar voor de hele EU! Interesse? Kijk dan eens naar dit abonnement; Sim Only onbeperkt bellen van Simpel.

2. Maak gebruik van de WiFi in Mill

En als je zo’n Sim Only afsluit, dan hoef je hier helemaal niet zoveel MB data bij af te sluiten. Er zijn namelijk veel plekken in Mill waar je gratis WiFi kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan D’n Buurman of aan de Hema, die bieden allemaal gratis WiFi aan. Maak gebruik van deze netwerken om je datagebruik laag te houden, zo kun je de MB’s bewaren voor als je het écht nodig hebt. En als je standaard je roaming uitzet, zul je zien dat je het op een gegeven moment helemaal niet meer mist en dat je echt bewust even offline gaat. En heb je inmiddels zo’n punt gevonden (of ben je gewoon thuis?) download dan ook de Land van Cuijk app! Met deze app op je telefoon ben je op ieder moment van de dag op de hoogte van alle evenementen en activiteiten in alle dorpen van de gemeenten Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis.

3. Overweeg eens een refurbished telefoon

Heb jij altijd de allernieuwste telefoon in je zak? Harstikke mooi en leuk natuurlijk, maar financieel niet de beste optie. Als je één model ouder kiest -en hiervan een refurbished variant koopt- dan heb je nog steeds een heel nieuw model voor een fractie van de prijs. En wat refurbished precies inhoudt? Het verschil met gewoon tweedehands is het feit dat een refurbished smartphone helemaal is nagekeken en zowel optisch als technisch is ‘schoongemaakt’. Voor jou als gebruiker lijkt het dus een splinternieuwe telefoon, maar je kunt er wel meteen een sim only bij aanschaffen en de aanschafwaarde is niet hoog!

Mill is een prachtige plek waar je kunt genieten van het goede leven, en waar je goed bereikbaar kan blijven. Door te kiezen voor een Sim Only abonnement, slim gebruik te maken van WiFi én een keer te overwegen te kiezen voor refurbished telefoon kun je flink besparen en blijf je altijd bereikbaar!