Op onze website inmill.nl plaatsen we naast nieuwsberichten over de meest uiteenlopende zaken ook podcasts en video-items. Dit dan over zaken die leven en spelen in Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord.

Maak jij ook leuke video’s van bijvoorbeeld evenementen, activiteiten of actualiteiten over en in deze 4 kernen van de gemeente Land van Cuijk? Laat het ons dan weten. Gezien de vele bezoekers van inmill.nl en de volgers van deze website via de socials, zullen ook jou video-items kunnen rekenen op een groot bereik en vele kijkers.

Zie de rubriek Video op inmill.nl voor bijvoorbeeld een recent geplaatst video-item over de classic motorrace in Langenboom van vorige week en het bierfestival bij Kasteel Tongelaar. Maar ook zijn in deze rubriek tal van andere video-items terug te vinden.

Meer weten over het plaatsen van ook jouw video’s op inmill.nl?

Neem dan contact op met de redactie van De Neije Krant en inmill.nl via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel/app met Corné Kremers op 06 10 838 612.