Bij dansschool Keep on Movin’ staat passie voor dans, betrokken zijn met leerlingen en plezier voorop! Dansen is voor iedereen, en is de leukste manier van bewegen, ontspannen en samen plezier hebben.

Iedereen krijgt in onze lessen de kans om op zijn of haar tempo te leren. Elkaar helpen, aanmoedigen en het ontwikkelen van zelfvertrouwen zijn ook onderwerpen die in de les centraal staan. Je kunt al vanaf 2,5 jaar terecht op meerdere locaties in Mill & Sint-Hubert. Ook Volwassenen zijn natuurlijk van harte welkom bij ons. Naast de reguliere danslessen hebben we ook diverse leuke Keep on Movin’ activiteiten!

Dansschool Keep on Movin’ heeft op 19 augustus haar deuren weer geopend voor het dansseizoen 2024-2025. En niet zomaar een dansseizoen, Keep on Movin’ bestaat dit seizoen 20 jaar!  En dat moet natuurlijk met iedereen gevierd worden! 

Naast de Keep on Movin’ Activiteiten die dit seizoen in het teken zullen staan van het 20 jaar bestaan hebben we ook een speciale dag om dit te vieren.

Save the date: 27 oktober 2024, op die zondag zal het feestje losbarsten bij Myllesweerd te Mill. Benieuwd wat we allemaal gaan doen dit seizoen; houdt onze website of Socials in de gaten😊!

I.v.m. de groei van dansschool Keep on Movin’ is het seizoen gestart met een nog uitgebreider lesrooster, een nieuwe dansstijl Hiphop-Breakdance en een nieuwe super energieke docent die het docenten team van Keep on Movin’ gaat versterken! Zij heeft fantastische kwaliteiten en zal de nieuwste moves en leukste choreografieën met iedereen gaan delen. Dat betekent dan ook dat de dansschool nog meer in niveau gaat stijgen! 

Wij als docenten kijken er weer naar uit, om samen te dansen en plezier te gaan hebben in dit speciale seizoen! 

Daar draait het om bij dansschool Keep on Movin’, samen plezier hebben!

Mocht je meer informatie willen kijk dan even op onze website www.keeponmovin.nl / Facebook pagina: Dansschool Keep on Movin’ of Instagram: Dansschool Keep on Movin’

Lijkt het je leuk om ook te gaan dansen? en Wil je graag een keer mee dansen? Dat kan! Je kunt bij ons 2 gratis proeflessen mee dansen, om te kijken of het bij je past! Aanmelden proefles kan via 0650920031 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij zien je graag in een van onze danslessen!

Dansschool Keep on Movin’