Adriaan van Hout heeft zich weer geplaatst voor deelname aan het Nederlands Kampioenschap, evenals vorig jaar. Maar nu in een andere uitgebreide discipline. Om er aan te kunnen deelnemen moet men twee maal deelnemen aan een wedstrijd. Daar moet je dan een vereist aantal punten behalen.

Dat heeft hij gedaan met dezelfde hond Richa en heeft ruimschoots voldaan aan de eisen. Hij behoort nu bij de zes hoogst geplaatste uit de twaalf provincies die de Bond heeft, een prachtig resultaat. 

Op 7 september neemt hij dus deel aan het NK, dit vindt plaats in en rond het stadion van FC Eindhoven, Antoon Coolenlaan welk ligt bij zwembad Tongelreep. Ieder is daar welkom en de toegang is gratis voor het geval u interesse heeft. Ongeacht wat het resultaat ook mag zijn (want hij heeft sterke tegenstanders) is het een prestatie om dit te bereiken. Wij wensen hem veel succes en ook plezier. 

Adriaan is in het hele land zeer bekend en gewaardeerd omdat hij zelf ook examens afneemt. Mocht er belangstelling zijn voor deze mooie sport neem dan contact op met onze secretaris Adriaan. tel. 0657265276.