Bijna iedereen gebruikt wel zijn mobiele telefoon om mooie momenten op foto of film vast te leggen. De camera van weleer heeft veelal plaats moeten maken voor het mobieltje. Een mobieltje hebben we altijd bij de hand waardoor we ook op de meest onverwachte momenten onze plaatjes kunnen schieten.

De fototechnische mogelijkheden van het mobieltje zijn in de achterliggende jaren enorm gegroeid. Voor de meeste gebruikers nauwelijks goed bij te houden. De ruim 8 jaar bestaande hobbygroep “Fotografie” van het Hobby Centrum Mill gaat hier komend seizoen ook aandacht aan besteden.
 
Zeker niet alle mogelijkheden die deze conventionele fotocamera’s bieden zijn bereikbaar met een mobieltje. Maar na enig speurwerk komt men er al snel achter, dat gaande de vele recente ontwikkelingen op dit gebied opmerkelijk veel mogelijk is geworden. Zoals bij de conventionele camera’s is het zaak die mogelijkheden te ontdekken en ervaringen mee op te doen. Hen Daams de teamleider van hobbygroep “Fotografie” helpt u graag bij de ontdekkingstocht die het mobieltje u kan bieden. Hij kan daarbij gebruik maken van maximaal 8 PC-werkstations voor evenzovele deelnemers.  

De hobbygroep Fotografie komt één keer per maand onder leiding van deskundige Hen Daams bij elkaar. Telkens op de tweede maandag van de maand in de namiddag) In totaal 10 bijeenkomsten startend op 9 september en eindigend op 16 juni 2025; er zijn nog plaatsen vrij. Mocht u belangstelling hebben dan kunt u contact op nemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of onze website raadplegen https://hobbycentrummill.nl.