Bo Pennings van Adventure Media Group is genomineerd voor de Ondernemersprijs 2024 Land van Cuijk & Noord-Limburg. Hij schoof aan bij Corné Kremers in De Neije Krant Podcast om te vertellen over zijn start als ondernemer, de groei, uitdagingen en de vele creatieve en originele projecten die hij zoal deed en doet.

Na het beluisteren van deze podcast snapt iedereen waarom hij deze nominatie heeft gekregen. Ook uw stem is welkom, de uitreiking van de Ondernemersprijs vindt plaats op woensdag 6 november 2024 in de Schouwburg Cuijk. Stemmen kan via www.deondernemersprijs.nl.

Bo Pennings uit Langenboom geeft leiding aan de Adventure Media Group, heeft met Wux een toonaangevend internetbureau opgebouwd, dat in 2023 als één van de snelst groeiende bedrijven in de FD Gazelle top 100 stond. Wux is een full-service internetbureau en richt zich specifiek op digitale oplossingen, van webdesign en webshops tot online marketing én automatisering met software op maat. Zij hebben als doel de leukste werkgever te zijn door de open cultuur, gezelligheid, de ontwikkelmogelijkheden, de informele sfeer en de saamhorigheid. Bo staat bekend om zijn vooruitziende blik, kennis van AI en betrokkenheid bij lokale initiatieven, zoals de Industriële Kring en TechnoPromo.

Beluister De Neije Krant Podcast via alle bekende podcastproviders zoals Apple Podcasts en Spotify. Ook zijn deze gesprekken terug te vinden in de rubriek Podcast op www.inmill.nl. Techniek van deze opnames was in handen van Thijs van den Heuvel.