KellyDance (gevestigd in Mill) heeft een Kennismakingsactie in de maand september 2024! Probeer KellyDance voor 4 weken uit voor maar €30,00! De actie loop van 9 september t/m 9 oktober. Schrijf je je in als vast lid bij KellyDance in de maand september, dan hoef je geen inschrijfkosten te betalen!

Met deze kennismakingsactie mag je onbeperkt lessen volgen in de week, zowel dans als sport lessen! Daarnaast kun je ook kiezen om elke week een andere dag, les of dansstijl te volgen. Daarnaast krijg je toegang om mee te kijken met een van onze talenten en selectie klassen, zo krijg je een goed beeld welke mogelijkheden onze studio biedt! Aan deze actie zit geen leeftijd verbonden. Wanneer je onder de 4 jaar bent mag een van je ouders voor dezelfde prijs ook lessen in de studio volgen!

Met deze kennismakingsactie zit je nog nergens aan vast, je schrijft je pas na 4 weken in wanneer je een vast lid wil wordt van KellyDance. Je krijgt met deze actie de tijd en ruimte om er achter te komen of een van onze lessen bij jou past! 

Wil jij mee doen met deze actie? Geef je op bij KellyDance via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via app of telefoon: 0620234391.