Om de kwaliteit te waarborgen, behaalde Annora uitvaartverzorging als één van de eerste uitvaartorganisaties in Nederland het Keurmerk Uitvaartzorg. Dit Keurmerk is een garantie voor onberispelijke dienstverlening, deskundige gediplomeerde medewerkers en een transparante en eerlijke prijs/kwaliteitsverhouding.

Een aantal zekerheden waaraan een bedrijf van het Keurmerk Uitvaartzorg moet voldoen is: heldere afspraken over de uitvoering, transparante kostenbegroting, goede organisatie van de uitvaart en bekwaam personeel.

Als iemand van wie je houdt overlijdt, komt er veel op  je af. De eerste dagen staan in het teken van het regelen van de begrafenis of crematie. Door alle emoties kan het lastig zijn om alles goed te overzien. Bovendien wil je dat de uitvaart vlekkeloos verloopt, zodat iedereen mooie herinneringen overhoudt aan het afscheid van de overledene. Een gediplomeerd uitvaartverzorger biedt uitkomst.

Om zicht te houden op de vakbekwaamheid van het personeel van keurmerkhouders, beheert het Keurmerk Uitvaartzorg het Register Uitvaartverzorgers. In dit register worden uitvaartverzorgers opgenomen die werken voor een uitvaartonderneming met het Keurmerk Uitvaartzorg, het vakdiploma NaVU hebben behaald én kunnen aantonen dat zij over voldoende ervaring beschikken en nascholing volgen. Regelmatig vindt er een audit plaats door het Keurmerk Uitvaartzorg, gericht op het op peil houden van het kwaliteitsniveau van dienstverlening in de uitvaartbranche.

De gediplomeerd uitvaartverzorgers Anita, Wencke en Tom zijn opgenomen in dit Register en mogen de titel RU (Register Uitvaartverzorger) achter hun naam voeren. Zij begrijpen dat elke uitvaart uniek is en bieden maatwerk dat aansluit bij de wensen en behoeften van de nabestaanden en past bij de overledene. Gedurende het hele proces van plannen en de organisatie van de uitvaart, maar zeker ook in de periode daarna zorgt Annora voor professionele en persoonlijke begeleiding van een vaste uitvaartverzorger. Dit geeft een veilig en vertrouwd gevoel tijdens een moeilijke periode.