Met grote trots en enthousiasme kondigen wij de lancering van onze nieuwe website aan! Na maanden van hard werken is het eindelijk zover: vanaf nu is onze website live en klaar om door jullie ontdekt te worden.

De ZorgSchakel lanceert nieuwe website: een platform voor ontmoeting en verbinding in Sint Hubert

Inwoners van Sint Hubert kunnen vanaf vandaag terecht op de gloednieuwe website van de ZorgSchakel, de lokale vereniging die ontmoeting en ondersteuning centraal stelt. De website is een belangrijke stap in het versterken van de sociale cohesie binnen het dorp en biedt inwoners een laagdrempelige manier om informatie te vinden over de ZorgSchakel en haar activiteiten.

Verbinden van inwoners centraal

De kern van de ZorgSchakel is ontmoeting. “We willen de inwoners van Sint Hubert een plek bieden waar ze elkaar kunnen vinden en helpen,” zegt Ed Derks, voorzitter van de ZorgSchakel. “In een tijd waarin we steeds meer digitaal verbonden zijn, zien we dat persoonlijk contact juist ontzettend belangrijk blijft, vooral in een dorpsgemeenschap als de onze. Met de nieuwe website hopen we inwoners nog beter te kunnen ondersteunen en met elkaar te verbinden.”

Voor iedereen toegankelijk

De website is toegankelijk en overzichtelijk en biedt naast praktische informatie ook een overzicht van de diverse ontmoetingsactiviteiten en initiatieven die ZorgSchakel organiseert. Zo kunnen inwoners deelnemen aan inloopochtenden en vele activiteiten die bedoeld zijn om inwoners met elkaar in contact te brengen.

Voor iedereen toegankelijk

De nieuwe website is ontworpen met het oog op toegankelijkheid, zowel voor jongere als oudere inwoners van Sint Hubert. De site is eenvoudig te navigeren en ook geschikt voor mobiele apparaten, zodat iedereen, ongeacht digitale vaardigheden, er gebruik van kan maken. 

“De ZorgSchakel is er voor iedereen,” benadrukt Ed Derks. “Of je nu actief wilt bijdragen aan de ZorgSchakel als vrijwilliger, of simpelweg andere dorpsgenoten wilt ontmoeten, onze website biedt daarvoor een mooie ingang.”

Activiteiten en nieuws op één plek

Op de website kunnen inwoners ook terecht voor een up-to-date agenda van alle activiteiten die de ZorgSchakel organiseert. Of het nu gaat om gezamenlijke maaltijden, fietstochten of diensten, alles is nu op één plek te vinden. Daarnaast biedt de website ruimte voor nieuws. 

Bezoek onze website

Inwoners kunnen de nieuwe website bezoeken via https://zorgschakelsinthubert.nl. De ZorgSchakel nodigt iedereen uit om een kijkje te nemen en de vele mogelijkheden te ontdekken om elkaar te ontmoeten.

Wux Internetbureau bedankt

We willen Wux Internetbureau bedanken voor het ontwikkelen van deze website. Dankzij hun inzet en steun kunnen we met de website onze leden en belangstellenden nog beter van informatie voorzien.

We wensen jullie een spannende ontdekkingsreis toe, vol informatie en inspiratie op onze nieuwe website.