Op 1 oktober gaat het Jeugd Hobby Centrum weer van start. Eén keer per maand zijn alle kinderen van groep 3 t/m 8 bij ons welkom om  creatief bezig te zijn. Onder leiding van deskundige vrijwilligers wordt er getimmerd, gefiguurzaagd, geboetseerd, geknutseld, geschilderd en getekend.

Het zijn gezellige middagen, waarbij de kinderen leuke “kunstwerken” maken. 

De bijeenkomsten zijn altijd op dinsdagmiddag na schooltijd van 14.30 tot 16.15 uur in het Hobby Centrum, Hoogstraat 17 Mill. Opgeven kan voor één of meerdere keren afzonderlijk of voor het hele seizoen met de seizoenskaart.

Het kost €2,50 per keer of €18 voor het hele seizoen.

De data zijn: 1 oktober, 24 oktober, 26 november, 10 december, 7 januari,  4 februari, 4 maart, 1 april, 13 mei

Inschrijven kan via het Sjorsboekje dat op school is uitgereikt: www.actief.landvancuijk.nl of direct door de QR-code op onze bladzijde te scannen.
 
Voor vragen kunt u bellen met Ans Kremers 06 51262250 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij, de vrijwilligers van JHC, kunnen heel goed extra hulp gebruiken. Vindt u het leuk om vrijwilliger te worden, laat het ons dan weten. Kom gewoon een keertje meelopen en kijk of het iets voor u is... Het kost maar een paar uurtjes in de maand.