Rugpijn is wereldwijd één van de grootste oorzaken van gezondheidsproblemen en beïnvloed de levenskwaliteit van miljoenen mensen. Het treft mensen van alle leeftijden. Bij rugklachten komt de pijn vaak opzetten bij lang in dezelfde houding zitten of staan, bij bukken of zware dingen tillen.

De pijn kan uitstralen richting nek/schouders of richting bil/benen. De oorzaak van rugpijn kan heel divers zijn en plots heftig optreden of langere tijd in wisselende mate aanhouden. 

Hoe kunnen we helpen bij pijn in de rug?

Bij FysioSupport in Mill begrijpen we de complexiteit van rugpijn en bieden we gespecialiseerde behandelingen om uw klachten te verlichten en te verbeteren. Aan de hand van een gesprek over de klachten en een lichamelijk onderzoek worden de klachten en beperkingen in kaart gebracht, gevolgd door een behandelplan op maat. Er zijn verschillende behandelmogelijkheden, afhankelijk van de oorzaak. In veel gevallen kunnen aangepaste oefeningen de pijn al verminderen. Soms wordt manuele therapie hieraan toegevoegd.  Een manueeltherapeut is een gespecialiseerd fysiotherapeut, met extra kennis en kunde met betrekking tot rug- en nekklachten.

Afspraak maken?

Bij FysioSupport in Mill bieden wij gespecialiseerde zorg voor mensen met rugpijn. Wij helpen u met effectieve behandelingen en oefenprogramma’s om de rugpijn te verlichten. Hebt u last van uw rug? Blijf er niet mee rondlopen, maar maak eenvoudig online een afspraak via de website www.fysiosupport.com of bel naar 0485-470166.