Het Mills Kroegenboek wat Myllesheem uitbrengt is klaar. Velen hebben al een boek besteld en daar zijn wij hartstikke blij mee!

Zet u vast in uw agenda dat op zondag 3 november om 15.00 uur in het Lagerhuis de uitreiking van het eerste boek zal plaatsvinden en degene die het boek al besteld hebben kunnen dit daar dan afhalen.

Tijdens deze middag is het boek ter plekke nog te koop voor € 25,00!

Medio oktober zullen we het volledige programma van 3 november publiceren.

Het is dus nog steeds mogelijk om het boek te bestellen.

Er zijn 2 manieren om het boek te verkrijgen:

  1. Bij vóórintekening tot 1 november is het boek te koop voor een bedrag ad € 25,00 Met een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan de bestelling worden geplaatst. Vermeld svp naam, adres en telefoonnummer in de mail en maak € 25,00 over op NL69Rabo 0134323637 tnv stichting Myllesheem onder vermelding van “koop kroegenboek”
  2. In de losse verkoop vanaf 3 november zal het boek €30,00 per stuk kosten. Het is dan te koop bij Primera Schipperheijn Mill en op woensdagochtend van 9.00 tot 11.00 uur in de heemkamer van Myllesheem in Myllesweerd.

Wij denken dat dit boek er mede toe zal bijdragen dat een stukje geschiedenis van Mill niet in de vergetelheid zal raken en bevelen het u van harte aan.

Heemkundekring Stichting Myllesheem