Hobby gitaar van Hobby Centrum Mill bestaat zo’n tien jaar met twee groepen van elk 8-9 enthousiaste deelnemers welke met veel plezier naar de gitaarlessen komen.

Stanny Goossens, teamleider van hobby gitaar, gaat, gezien zijn leeftijd, aan het einde van het seizoen 2024-2025 stoppen met het geven van deze gitaarlessen. Er wordt al volop gezocht naar een opvolger voor Stanny maar het wil nog niet echt vlotten. We willen daarom uw hulp vragen om op afstand mee te denken en te zoeken wie deze plek strakjes zou kunnen gaan opvullen. Er is vast iemand die dit kan en graag wil doen! Uiteraard maakt Stanny het huidige seizoen af welke eindigt op 27 juni 2025. De lessen worden spelenderwijs gegeven met kleine simpele akkoordjes zonder notenschrift. We leren eenvoudige leuke liedjes zodat je jezelf kunt begeleiden, voor in vakantie of feestje.

Zodra een passende teamleider/ster zich gemeld heeft zal Stanny hem/haar begeleiden op de manier zoals Stanny tien jaar lang gitaarles heeft gegeven. Met zijn motto “niks moet, maar alles mag” mits de nieuwe teamleider/ster daarvoor open staat. Maar: een nieuw persoon is ook weer een frisse wind en wie weet met andere ideeën! Dagdeel is nu maandag morgen 9.30-11.30 uur – planning ongeveer om de 14 dagen. Een andere dag-uur is bespreekbaar.

Vragen, aanmeldingen en/of ideeën zijn van harte welkom bij Trees Franken, contactpersoon van hobby gitaar van het Hobby Centrum Mill, dit kan via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..