Zijn restaurant staat dan weliswaar niet in het Land van Cuijk, maar Hans Derks is geboren en getogen in Langenboom en woont in Mill. Vandaar dat deze eigenaar, chef-kok en bezitter van een Michelin-ster met zijn restaurant Versaen in Ravenstein prima past in de podcast Groeten uit het Land van Cuijk.

Onlangs ging Corné Kremers met hem in gesprek om te horen hoe het allemaal begon, hoe je een Michelin-ster kunt verdienen en kunt behouden en waarom hij op zaterdag 2 november aanstaande gaat koken in de Johan Cruijff Arena bij de wedstrijd Ajax - PSV. 

In het interview vertelt Hans Derks (44 jaar) dat hij al op jonge leeftijd wist dat hij ooit kok wilde worden. Heel wat mensen raden het hem destijds af, maar hij heeft er geen dag spijt van gehad dat hij deze weg heeft ingeslagen. Verder hoort u in het gesprek waar hij zoal werkte, waarom hij in Ravenstein een restaurant begon en waarom de Michelin-ster in 2020 als een verrassing kwam. 

Beluister de podcast Groeten uit het Land van Cuijk via Spotify, Apple Podcasts of een van de andere podcastproviders. Ook via www.groetenuithetlvc.nl is dit gesprek en tal van andere interviews te vinden. Techniek van de opname was in handen van Thijs van den Heuvel.