Hierbij een kleine update van de enquête die de wijkraad Mill West onlangs heeft gehouden in met name de Brugse Berg.

De bedoeling van de enquête was om eens te kijken hoe buurtbewoners het wonen en leven in onze wijk waarderen, en of er punten naar voren zouden komen die de wijkraad, gezamenlijk met de buurtbewoners, zou kunnen oppakken. De enquête was zo opgesteld dat hij met weinig tijd en moeite was in te vullen.

Op de Brugse berg is deze bij de mensen in de bus bezorgd en men kon de enquête bij drie adressen op de Brugse berg retourneren. Ook was de enquête online in te vullen op de website van de wijkraad. De respons was goed te noemen en heeft al zinvolle punten opgeleverd.

Over het algemeen zijn de bewoners te spreken over de als fijn ervaren leefomgeving, het groene karakter en de ruim aanwezige speelgelegenheden. Met name het gebrek aan parkeergelegenheid op sommige plekken in de wijk, het te hard rijden en de slechte staat van de trottoirs worden vaker als negatief ervaren.

We gaan de enquête nu verder uitwerken en zullen hier nog uitgebreid op terugkomen.

Wij willen alle mensen, die de moeite hebben genomen om de enquête in te vullen, bij deze van harte bedanken.

Hebt u belangstelling voor de wijkraad kijk eens op www.wijkraadmillwest.nl of meld u aan voor de nieuwsbrief via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wijkraad Mill West