Op zaterdagavond 16 november staat de verschijning van het nieuwe boerenpaar Ties en Anna weer op het programma van Stichting Carnaval Mill. Een weekje eerder, zaterdag 9 november verschijnen al de nieuwe jeugdheersers, het nieuwe prinsenpaar en de nieuwe jongkers.

Het prinsenpaar en jongkers zal op zaterdag 16 november een receptie worden aangeboden in Myllesweerd vanaf 18.11 uur en aansluitend, rond 22.00 uur zal het nieuwe boerenbruidspaar van ’t Germelaand verschijnen.

Maar wie ziet u het komende carnavalsseizoen graag als boer Ties en boerin Anna? De organiserende boerencommissie hoort en ziet graag uw favoriete kandidaten. Aanmelden kan door een berichtje via de Facebookpagina van het boerenpaar van ’t Germelaand te sturen, maar mailen met uw favoriete boerenpaar of boerenparen kan uiteraard ook. Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer weten over het komende carnavalsseizoen, het programma en de vele activiteiten? Volg SCM ’t Germelaand via de socials en zie www.germelaand.nl.