Zijn jullie al een beetje scherp? Hebben jullie de eerste hints al gevonden om ons nieuwe prinsenpaar, nieuwe nar of narrin en het boerenbruidspaar te ontmaskeren? Wellicht heb je één van de hoogheden gespot op weg naar een geheime locatie.

In de schemering van de avond vinden er op het moment namelijk genoeg geheime vergaderingen plaats. Vergaderingen waarbij het natuurlijk de bedoeling is dat de commissieleden niet gesnapt worden door de speurders. Want ook zij speuren rond in de holst van de nacht. Zouden de speurders al een idee hebben? Zitten ze al op het juiste spoor of hebben ze nog geen idee? Om hun bevindingen te volgen, luister binnenkort dan vooral naar de speurdersuitzendingen en kijk of jullie samen op hetzelfde spoor zitten. 

De speurdersuitzendingen zullen dit jaar gebroadcast worden vanuit café De Basis in Sint-Hubert en wel op zaterdag 26 oktober, 2 november en 9 november. De speurders nodigen alle potentiële hoogheden uit voor een prinselijke borrel ‘gein op het plein’. Waarbij zij natuurlijk hopen dat de echte prins zich zal verspreken…

Voor nu moeten jullie en de speurders het doen met de hints die gegeven worden via diverse kanalen. Dit zijn de nieuwste hints:

Het prinsenpaar geeft aan ‘Het vriest net’, de nar(rin) ‘Heeft een gezonde huidskleur’ en het boerenpaar… tja, ‘Ze kunnen het in het echt of toch in het onecht?’

Snap jij het nog? Namens de Prinsencommissie, Narrencommissie en Boerencommissie wensen wij jullie in ieder geval heel veel Speurplezier!