Ontdek de verschillende technieken die gebruikt kunnen worden bij het maken van taarten. We gaan een hazelnootschuimtaart (glutenvrij), fondant of marsepeintaart en een fruittaart maken.
Voor alle ingrediënten en materialen wordt gezorgd, daar wordt een vergoeding voor gevraagd.
Handig om te weten: we gaan niet met de oven aan de slag maar richten ons op het opmaken en decoreren van de taarten. Hierbij worden diverse technieken gebruikt en tussendoor worden korte demonstraties gegeven. Wat mag je zelf meenemen; handmixer en beslagkom. Mocht je deze niet hebben: laat het weten, dan kan daarvoor gezorgd worden.
Aan het einde van de workshop neem je de taart (6 persoons) mee naar huis.
Het programma bestaat uit:
Danielle Beckers vertelt wat we gaan maken. Uitleg over de bodem van de taart, de opbouw van de taart en dat de taart mee naar huis gaat. De bodem van de taart is al voorbereid.
We demonstreren hoe bepaalde ‘onderdelen’ van de taart gemaakt moeten worden zoals bijvoorbeeld de boter crème. Een enkel onderdeel gaan de deelnemers zelf maken. Het proeven is hierbij belangrijk, je moet immers weten wat je op de taart doet.
Ieder gaat zelf de taart maken. Alle ingrediënten komen ‘samen’ en zorgt ervoor dat er een taart ontstaat. De taart bestaat uit meerdere lagen en wordt uiteindelijk gegarneerd naar eigen wens.
We gaan starten Woensdag 6 Sept. – 19.30-21.30 uur , de volgende bijeenkomst zijn 13 -20- 27 sept. en 4-11 okt. Locatie Hobby Centrum-Mill Hoogstraat 17.
Kosten € 35,- voor 6 bijeenkomsten = excl. materiaalkosten Geen leeftijdgrens. Er zijn nog 3 plaatsen vrij: opgave bij