Onze goeie voornemens? Van het leven een feestje maken, elke dag! We beginnen januari met een Winter Pop-up restaurant. 5 dagen genieten van de beroemde kookkunsten van Chef kok Hans van der Steijn in the Barn van Kasteel Tongelaar.
Het winterdiner bestaat uit vijf gangen. Lekker veel veggies en vis deze keer: huisgemarineerde zalm, tartaar van gerookte biet of op de huid gebakken heilbotfilet. Maar ook een culinaire interpretatie van hutspot met gehaktballetjes. Het hele menu kun je vinden op de website.
Dit zijn de beschikbare data:
- VRIJDAG 12 JANUARI 2024
- ZONDAG 14 JANUARI 2024
- VRIJDAG 26 JANUARI 2024
- (ZATERDAG 27 JANUARI 2024 = VOL)
- ZONDAG 28 JANUARI 2024
Reserveren kan uitsluitend via een mailtje naar Emil:
Kosten zijn € 55 per persoon. Graag bij je reservering ook je telefoonnummer vermelden en de tijd wanneer jullie willen komen. Binnenkomst kan tussen 18:00 en 20:00.