Steeds vaker krijgen wij op het reisbureau de vraag over een cruise vakantie. Voor vele nog onbekend terrein maar men is er wel nieuwsgierig naar en zouden het weleens willen meemaken. Cruisevakantie zijn niet veel duurder dan een inclusief zonvakantie. Alles is inclusief en u komt in korte tijd op veel mooie plekjes.

Voor Yvonne Bloemers eigenaresse van reisbureau TravelXL te Schaijk zijn cruise vakanties de ultieme vakantiebeleving. Yvonne heeft al heel veel verschillende cruises gemaakt met verschillende routes en schepen. Een echte cruise-specialist. Onderstaand haar motivatie:

6 redenen om te cruisen

Voor wie altijd al eens een cruise heeft willen maken, maar toch nog twijfelt, heeft TravelXL SCHAIJK  6 reden op een rijtje gezet waarom het juist nu een mooi moment is om dan eindelijk de cruisevakantie van je dromen te maken! 

1. Meerdere bestemmingen zien tijdens één reis
Er zijn meer dan genoeg schitterende bestemmingen op de wereld om naar toe te reizen, maar het bijzondere aan een cruisevakantie is dat je naar meerdere plekken gaat waar je normaal niet zo snel of makkelijk komt. Vaar comfortabel vanuit Nederland naar de Noorse Fjorden, de Oostzee, IJsland of het Verenigd Koninkrijk. Liever een bestemming verder weg? De meeste rederijen  volgen het goede weer en varen naar alle 7 continenten met onder andere ontspannende Caribbean cruises, prachtige ontdekkingsreizen in Alaska of culturele onderdompelingen in Azië. Maar ook Dubai in de wintermaanden en  Europa in de zomer is erg populair.

2. Service met een glimlach
Je stapt aan boord, pakt maar één keer je koffer uit en de reis kan beginnen. Laat het aan het vakkundige en vriendelijke personeel  over om er alles aan te doen om je een fijne cruise-ervaring te geven. De hut wordt twee keer per dag schoongemaakt, en waar je ook op het schip bent, je wordt altijd met een glimlach verwelkomd. Met bijna één personeelslid per twee passagiers staat er altijd iemand voor je klaar om je favoriete drankje te maken of om de dagelijkse suggesties op het menu toe te lichten. Vaar je met de Holland America Line mee, dan is er  altijd minimaal één Nederlandssprekend personeelslid aanwezig bij de receptie om je te assisteren in het Nederlands. Ook menukaarten en dagprogramma’s zijn altijd in het Nederlands verkrijgbaar. 

3. Je verveelt je geen moment aan boord
Aan boord hoef je je niet te vervelen. Elke dag kun je weer iets nieuws beleven. Proef je een weg door het schip met de verschillende dineropties. Met a-la-carte ontbijt, lunch en diner of een breed scala buffet restaurants. Uiteraard zijn deze opties gewoon inclusief. Met de verschillende specialiteitenrestaurants maken de smaakpapillen net zo’n mooie reis als jijzelf. Waag je in de avond op Music Walk, voor onvergetelijke optredens met artiesten van wereldklasse. Van voortreffelijke kamermuziek bij Lincoln Center Stage tot klassieke rock hits bij Rolling Stone Rock Room en meezing hits bij Billboard Onboard tot de voetjes van de vloer tot laat in de avond bij B.B. King’s Blues Club. Op ieder cruiseschip vindt je diverse bars en lounges, zwembaden, jacuzzi’s, sportruimtes, een luxe spa en een casino. Kom tot rust tijdens een ontspannen massage, leer iets nieuws bij een boeiende lezing of geniet van de gezelligheid tijdens een wijnproeverij. 

4. Cruisen is voor alle leeftijden
Een cruisevakantie is allang niet meer enkel voor mensen op latere leeftijd. In werkelijkheid zie je dat mensen van alle leeftijden het fantastisch vinden om op cruise te gaan. Logisch ook, want een cruise biedt genoeg leuks voor jong en oud. Er zijn speciale cruises voor families met entertainment voor kinderen, spectaculaire glijbanen. Er zijn zelfs cruiseschepen met een heuse kartbaan of een ijsbaan. Ook is er van alles te beleven voor de oudere jeugd. Mogelijkheden voor voetbal, tennis, bowlen het is allemaal aanwezig. Het is daarom ook belangrijk welk schip u kiest maar daar kunnen de medewerksters van TravelXL SCHAIJK u alles over vertellen.

5. Heel veel al direct inclusief
Vervoer, accommodatie – van comfortabele binnenhut tot luxe suite, eten (inclusief roomservice) én entertainment zijn allemaal inbegrepen. Voor een cruise geldt hetzelfde als voor iedere andere vakantie: je kunt het zo duur maken als je zelf wil. Je boekt een cruise op basis van volpension. Je kunt ervoor kiezen de cruise uit te breiden met een drankenpakket. Met één boeking is de hele vakantie geregeld. Het enige dat je hoeft te doen, is je laten meevoeren naar de mooiste bestemmingen en onderweg genieten van de ontspanning, gezelligheid en entertainment aan boord. 

6. Daarom een cruise vakantie
Een cruisevakantie biedt vele voordelen, waaronder het gemak van het reizen van bestemming naar bestemming zonder constant je bagage te hoeven in- en uitpakken. Daarnaast bieden cruises vaak een breed scala aan activiteiten aan boord, zoals entertainment, restaurants, zwembaden en fitnessfaciliteiten. In een korte tijd kun je heel veel zien. Het is een ontspannende manier om te reizen en te genieten van de verschillende bestemmingen terwijl je geniet van de comfort en de luxe van een cruiseschip. Kortom je vakantie zal  gevuld worden met unieke belevenissen en blijvende herinneringen. 

Voor de komende zomer zijn er nog mogelijkheden, maar zou u graag in de winter willen gaan of in 2025... Ook deze cruises zijn al te boeken.

Heel vaak komen er aanbiedingen voorbij van bv ANWB reizen, maar wist u dat deze prijs bij ons precies hetzelfde is maar dan  met de service en kennis van het reisbureau?

Enthousiast geworden?

Dat snappen wij! Wij helpen je graag met het samenstellen van je droomcruisevakantie!  

Team TravelXL SCHAIJK
Runstraat 13 te Schaijk
0486-461155
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of zie www.travelxl.nl/schaijk