Op zaterdag en zondag 15 en 16 juni was het dan eindelijk zover, dansschool Keep on Movin’ presenteerde de grote dansshows Keep on Movin’ Ocean Adventure bij Myllesweerd te Mill.

En met succes, dit jaar presenteerde we voor het eerst 3 dansshows en 2 van de 3 shows waren binnen 3 uur uitverkocht en de 3e show waren er nog maar 10 kaarten te koop. 

Niet alleen de kaartverkoop was een succes, ook de shows waren uitgebreider dan ooit, meer attributen, bewegend decor, fantastische lichtshow en hologrammen.

Overweldigend was dit, en de dansjuffen hebben heel veel positieve reacties, cadeautjes en kaarten mogen ontvangen. Maar dit kunnen wij natuurlijk niet zonder onze leden en hulp achter de schermen!

Maanden lang hebben de leden van dansschool Keep on Movin’ zich met enthousiasme voorbereid voor de shows. En dat was tijdens de shows zeker te zien, want dankzij die enthousiasme zijn het 3 fantastische shows geworden waarmee we het publiek mee namen in de onderwater avonturen.

Wij, Auke en Renske zijn volop aan het nagenieten van het show weekend en zijn zo enorm trots op jullie allemaal! Jullie waren geweldig!

Ook willen wij iedereen achter de schermen bedanken! Zonder jullie was dit niet gelukt.

Wij wensen iedereen een hele fijne zomervakantie.

Dansschool Keep on Movin’ is gesloten vanaf 28-06-2024

Vanaf 19 augustus opent dansschool Keep on Movin’ weer haar deuren voor het dansseizoen 2024-2025.

En daar hebben wij natuurlijk weer zin in!

Wil je graag meer informatie over dansschool Keep on Movin’ neem dan een kijkje op onze website www.keeponmovin.nl of onze facebook pagina; dansschool Keep on Movin’

Auke & Renske