Wij, Motocross club CCM De Zandhazen, zijn trots om aan te kondigen dat we ons 50-jarig jubileum vieren met een reeks speciale evenementen die de rijke geschiedenis van onze club combineren met een sterke focus op de toekomst.

Ter gelegenheid van deze mijlpaal organiseren we dit weekend een grootse reünie voor oud-leden en zetten we vol in op onze jeugdprogramma's met diverse activiteiten.

Reünie voor oud-leden

Op 6 juli vanaf 15.00 uur nodigen we alle voormalige leden van CCM De Zandhazen en oud-rijders van de Gelimbra-MON uit voor een feestelijke reünie. 

Dit evenement biedt bij een overzichtstentoonstelling, een unieke kans om herinneringen op te halen, oude crossvrienden te ontmoeten en de evolutie van onze club door de jaren heen te vieren. Het belooft een dag vol nostalgie en gezelligheid te worden, waarbij we stilstaan bij de vele hoogtepunten en prestaties van de afgelopen vijf decennia.

Gratis opstapdag en deelname aan GP Brommercross!

Als onderdeel van onze inzet voor de jeugd organiseert CCM De Zandhazen beide dagen een gratis opstapdag voor jonge motorcrossliefhebbers. Op deze dag kunnen kinderen t/m 11 jaar onder begeleiding kennismaken met de motorcross. Dit is een uitgelezen kans voor de jeugd om de spanning en sensatie van motorcross te ervaren en hun eerste stappen in deze dynamische sport te zetten.

Daarnaast bieden we GRATIS deelname aan de GP Brommercross voor alle geïnteresseerde jongeren (t/m 18 jaar in Mill e.o.) met een crossbrommer, pitbike, 65cc en 85cc. Deze laagdrempelige wedstrijd geeft hen de kans om hun skills te testen in een echte crossomgeving en misschien wel de eerste stap te zetten richting een succesvolle crosscarrière.

Combinatie van oud en nieuw

Het 50-jarig jubileum van CCM De Zandhazen staat in het teken van de combinatie van oud en nieuw. Met de reünie brengen we de rijke geschiedenis van de club tot leven, terwijl de activiteiten voor de jeugd een blik op de toekomst werpen. We zijn ervan overtuigd dat deze mix van traditie en vernieuwing onze club nog sterker zal maken en een inspiratie zal zijn voor zowel oude als nieuwe leden.

Beide dagen staan er spannende motocross wedstrijden van de MON op het programma en omlijsten veel muziek en vertier het jubileumweekend. De entree op zaterdag is de hele dag gratis en op zondag €10,- (t/m 16 jaar gratis). Tot 6-7 juli aan de Groespeelweg in Mill! Meer info: www.ccmdezandhazen.nl.