Vereniging Kanderhof richt zich op het realiseren van 13 levensloopbestendige huizen in een nieuwe wijk te Sint Hubert. Daarvoor hebben wij een vereniging opgericht, namelijk Vereniging Kanderhof. De eerste Algemene Ledenvergadering wordt a.s. 16 juli gehouden. Er zijn nog 5 kavels beschikbaar.

Algemene Ledenvergadering (ALV)

Op de ALV komen een tal van onderwerpen aan de orde, zoals bestuursverkiezing, financiën, huishoudelijk reglement en -ook zeer belangrijk- de  voortgang van het woonproject. De projectleider van Kanderhof zal hiervan enkele onderwerpen toelichten.

Proces woonproject

Het bouwen van 13 comfortabele en levensloopbestendige woningen is natuurlijk een heel proces. Kanderhof zet zich daar graag voor in met als doel dat de bewoners daar straks fijn kunnen wonen in een betrokken omgeving. Ieder heeft zijn eigen huis met tuin; het huis kun je bovendien zelf helemaal indelen in overleg met de architect. Kanderhof wil niet alleen graag oog hebben voor elkaar, maar ook voor duurzaamheid en voor de natuur in de omgeving.

Leden

In maart was er een druk bezochte informatieavond en daarna hebben zich totaal 15 (partner)leden gemeld, waardoor er al 8 kavels zijn ingevuld. De leden hebben een gezellige avond georganiseerd om op een ontspannen manier elkaar (beter) te leren kennen.

Voor belangstellenden is het nog altijd mogelijk aan te sluiten bij Kanderhof, omdat er nog een aantal woningen beschikbaar zijn. Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd of waar u ook vandaan komt. Onze kernwaarden zijn: privacy, nabuurschap en duurzaamheid.

Toekomst

Denkt u na over uw toekomst en wilt u graag wonen in uw eigen comfortabele huis met eigen tuin, met privacy en betrokken buren, dan is dit misschien een goede gelegenheid om eens op de site te kijken van www.kanderhof.nl.

U kunt ook bellen naar Wim Verbruggen (06 - 22 11 40 49) of naar Trudy van den Broek (06 - 44 30 14 10). We staan u graag te woord!