Afgelopen dinsdag 16 juli was de allereerste Algemene Ledenvergadering van CPO Kanderhof. De vereniging die 13 levensloopbestendige woningen wil bouwen rondom een gezamenlijke tuin in Sint Hubert.

Terugblik

Terugblikkend is er al een heel traject gelopen vanaf het allereerste moment van ‘ideeën spuien’ tot nu ruim anderhalf jaar later. De ideeën van destijds hebben al meer vaste vormen gekregen.
Procesbegeleider Suzanne van Deursen van De Loods en onze voorzitter gaven daar uitgebreid uitleg over. Het wordt nu tijd voor daadkrachtig handelen.

Bestuur

Op deze avond was een bedankje voor het oprichtingsbestuur zeer zeker op zijn plaats. Nieuwe en herkiesbare bestuursleden werden door de ALV unaniem goedgekeurd. Een tweetal commissies werden opgericht, namelijk voor activiteiten en communicatie.

Nieuwsbrief en Ledenbrief

Naar belangstellenden buiten de vereniging sturen we een nieuwsbrief om hen op de hoogte te houden van onze ontwikkelingen. De nieuwsbrief komt ook iedere keer op onze website www.kanderhof.nl te staan onder "Informatie".
Onze leden ontvangen een ledenbrief die sinds gisteren de naam heeft van "Kanderkrant". Deze interne krant is zeker handig als het proces straks in een stroomversnelling komt.

Financiën en organisatie

Een belangrijk onderdeel van de ALV zijn uiteraard de financiën. Hier werd uitgebreid op ingegaan. Wat zijn onze kosten, hoe gaan we dit financieren, welke kavels zijn beschikbaar, wat zijn de stichtingskosten, grondprijzen, bouwprijzen? 
Kunnen we bouwen onder de marktwaarde?
Ook het huishoudelijk reglement kwam aan de orde. Het is uiteindelijk de bedoeling dat we dit project samen gaan realiseren, maar wel volgens vooraf bepaalde regels, waarbij geldt dat afspraak ook echt afspraak is.
Duidelijk is wel, dat alle leden de intentie hebben om er iets moois van te willen maken. Na afloop was er nog volop tijd om gezellig na te genieten van een hapje en een drankje.

Interesse?

Denkt u na over uw toekomst en wilt u graag wonen in uw eigen comfortabele huis met eigen tuin, met privacy en betrokken buren, kijk dan op www.kanderhof.nl. Er zijn nog kavels vrij.

U kunt ook bellen naar Wim Verbruggen (06 - 22 11 40 49) of naar Trudy van den Broek (06 - 44 30 14 10). We informeren u graag!