Op dinsdag 10 september 2024 geeft Paula de Visser van beweegpraktijk Het Helende Huis een workshop in de bibliotheek in Mill. Ze is al sinds 2012 bezig met gevarieerd bewegen. Gevarieerd bewegen betekent dat je gedurende de dag meer spieren en gewrichten gebruikt dan je normaal zou doen. En nee - het is niet nodig om daar intensief voor in de sportschool te duiken.

We zitten grote delen van de dag, pakken vaker de auto en ervaren meer fysieke klachten. Het open podium van Paula is een actieve workshop, waarin je spieren en gewrichten gaat activeren die in het dagelijks leven te weinig aan bod komen. Zo laat ze zien hoe je zelf fysieke problemen aan kunt pakken! 

We verzamelen om 19.15u in de bibliotheek in Mill. De workshop duurt ongeveer 1 uur en bevat een pauze. Draag gemakkelijke kleding, waarin je goed kunt bewegen. Tijdens de workshop wordt er regelmatig gewerkt met hulpmiddelen, zoals een stoel. 

Heb je een vraag of opmerking die je vooraf aan Paula wilt stellen? Geef dit door tijdens je aanmelding op de website van Bibliotheek BiblioPlus (biblioplus.nl/agenda). Je kunt ook aanmelden aan de balie van jouw dichtstbijzijnde bibliotheek. Deelname aan de activiteit is gratis, vooraf inschrijven is noodzakelijk in verband met het aantal beschikbare plaatsen.

Bibliotheek Mill - Kerkstraat 3, 5451 BM - dinsdag 10 september 2024 - Inloop vanaf 19.15u - Gratis, aanmelden noodzakelijk via www.biblioplus.nl/agenda of aan de bibliotheekbalie.