Popkoor Noisy Voices uit Cuijk gaat een theaterproductie op de planken zetten op 25 en 26 oktober 2025 in de schouwburg van Cuijk, onder leiding van dirigent Peter Broekmans en regisseuse Bianca van Dreumel.

Het koor is gestart met de voorbereiding maar zoekt nog versterking van enkele bassen en tenoren. Houd je van zingen, popmuziek en gezelligheid en vind je het leuk om op het podium te staan en zangervaring op te doen, dan is dit jouw kans.

Interesse? Hier alvast een greep uit de muziek van het popkoor: Son Mieux, Muse, Queen, David Bowie en Metallica. Ze repeteren op dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in de MFA de Valuwe te Cuijk. Je kunt eerst kennis komen maken door vrijblijvend drie keer mee te repeteren. Besluit je te blijven dan wordt er nog een stemtest afgenomen. Meer informatie over het popkoor vind je op de website: www.noisyvoices-cuijk.nl (of via Facebook).

Kom je liever niet alleen, neem dan een vriend of vriendin mee die ook van zingen houdt! Meld je bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je mee wilt repeteren of als je vragen hebt