Foto: Meezing Mattheus 2023

Zingt u graag? Doe dan mee aan het 5 weken durende repetitie programma voor het Zomerconcert 2024 in het Openluchttheater Overloon. Het Participatiekoor staat open voor iedereen - ook met dementie - uit het Land van Cuijk die graag zingt. Het koor treedt drie keer per jaar op en biedt een leuke kans om uw zangtalent te laten horen.

Myllesweerd

De repetities vinden plaats op dinsdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur in Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill. Na deze repetities volgt er een optreden tijdens het Zomerconcert 2024 op zondag 8 september om 14:00 uur. Het koor zal vrolijke nummers zingen in het voorprogramma van het daarna optredende Venrays Mannenkoor. 

Interesse

Wilt u meer weten over het koor of heeft u interesse om mee te doen? Bezoek dan onze repetitie, kijk op website pklvc.nl of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het Zomerconcert 2024 wordt mede mogelijk gemaakt door het Lang Leve Kunst Fonds en Alzheimer Nederland. U bent van harte welkom!