Foto: Piet van Strijp

Na twee succesvolle en onvergetelijke edities is het Out of The Box Festival ook dit jaar te vinden aan de schitterende kust van De Kuilen in Langenboom, en dit keer pakken we groots uit!

Voor het eerst breiden we het festival uit van twee naar drie dagen, zodat je nog langer kunt genieten van muziek, zon, strand en een unieke sfeer. Tevens bedienen we vele doelgroepen voor een andere, vernieuwde opzet!

Drie dagen, voor iedereen!

Van vrijdag 30 augustus tot en met zondag 1 september 2024 staat De Kuilen volledig in het teken van het Out of The Box Festival. Door onze brede programma is er bij Out of The Box Festival voor ieder wat wils. De vrijdag zal in het teken staan van een Hollandse avond met diverse zangers, zaterdag hebben we diverse elektronische genres op het programma en zondag staat is er een familiedag met veel live bandjes uit de regio. Tevens zijn op deze dag ook kinderen van harte welkom, kortom een familiefeest voor jong én oud!

Een unieke locatie

Het strand en het water van de Kuilen, vormt de perfecte achtergrond voor een onvergetelijke festivalervaring. Het zachte zand onder je voeten, de zon die schittert aan de hemel en het geluid van muziek dat over het water draagt – dit alles zorgt voor een sfeer die je nergens anders zult vinden. Kom en geniet eindelijk weer van de zonnestralen, heerlijke muziek, een hapje en een drankje!

Ontdek de line-up

De line-up van dit jaar belooft spectaculair te worden. Op vrijdag komen verschillende Nederlandstalige acts het podium bestormen. Onder andere John west, bekend van ‘Jouw Blik’ en de nieuwe zomerhit 'Vannacht slaap jij bij mij’, Stef Ekkel, bekend van ‘Jammer dan’ en ‘De Woonboot’, en Robbert van Hemert, bekend van de zomerhit van 2024 ‘zoet, zout, zuur’ zullen langskomen. Het belooft een dag vol meezingers te worden!

Op zaterdag staat het festival in het teken van house, techno afgewisseld met feestmuziek met artiesten zoals Sam Hofman, The Allstarz, Boer Harm en Sonny Wern. Gaat dit niet hard genoeg voor jou? Dan hebben we op zaterdag ook een tweede stage met hardere muziekstijlen. Artiesten als Coldax, Unload en Sparks zullen de RAW-fans bedienen.

Het festival wordt op zondag afgesloten met een gezellige familiedag, met onder andere Tawny Brothers en Baby Blue. Vanaf 14:00uur kun je al komen genieten van de Millse Mannen zonder stekkers! Om 17:00uur betreedt ook Millenaar Tijn van Dijk het podium met de band Tawny Brothers. Kom samen met je kinderen langs, we zorgen voor een springkussen en diverse spellen!

Tickets & info

Tickets zijn nu verkrijgbaar via de website www.outoftheboxfestival.nl. Voor wie niets wil missen, zijn er weekendtickets beschikbaar, maar wees er snel bij – de tickets worden in de laatste week duurder. Kinderen tot en met 14 jaar mogen gratis naar binnen. Hier hoeft geen ticket voor gekocht te worden.

Ook zijn er sinds dit jaar voordelige bustickets beschikbaar met diverse opstapplaatsen in de regio, bezoek voor meer informatie onze website of volg ons op social media.