Afgelopen seizoen heeft KellyDance uit Mill voor het eerst met haar eindshow ‘Broadway fusion’ in de schouwburg Cuijk gestaan. Een fantastische dag voor zowel de leerlingen, docenten als het publiek. Een toffe ervaring voor alle leerlingen om op z’n mooi en groot podium van het theater te mogen dansen.

Samen met alle leerlingen hebben we een ruim 2 uur durende show neer gezet, met onder andere stukken van Annie, Marry Poppins en the Wizzard of Oz. In de selectie groepen waren er hoofdrollen uitgedeeld om de show helemaal compleet te maken. Het was een succesvolle dag met een volle zaal!

Daarnaast willen we naaiatelier Christel weer bedanken, voor het maken van een op maat gemaakt danskostuum voor iedere leerling. De leerlingen zagen er weer prachtig uit. 

KellyDance zal ook komend seizoen haar eindvoorstelling houden in de Schouwburg Cuijk. Met nieuwe choreografieën, nieuw decor, nieuwe kostuums en een heel nieuw thema. Ben jij ook benieuwd? Kom op 21 juni 2025 kijken bij onze eindvoorstelling.

Intussen zijn we weer gestart met een nieuw dansseizoen. Bij KellyDance is er voor iedereen wel een leuke les te vinden. Je mag voor iedere verschillende les een gratis proefles volgen, om erachter te komen wat bij je past. Mocht je toch willen switchen naar een andere dansstijl, dan is dat ook mogelijk. Je kunt kiezen tussen de dansstijlen: Streetdance, Hiphop, Breakdance, Jazz, Modern, Dancemix, Burlesque, de beste maatjes, danssterren en klassiek ballet met doorgroei mogelijkheden naar soft points of spitzen. Daarnaast hebben we ook een demo team hiphop, wedstrijd team hiphop en 3 talentenklassen waar ieder kind zich verder kan ontwikkelen in techniek, choreografie en in verschillende dansstijlen. We zijn dit jaar uitgegroeid van 1 docent (Kelly), naar 5 dansdocenten. Het team van KellyDance bestaat dit jaar uit Loes, Kyone, Mija , Mirthe en Kelly. We zijn blij dat we het team uitgebreid hebben met nog een aantal hbo of mbo afgestudeerde dansdocenten. We kunnen ook dit seizoen onze leerlingen genoeg uitdaging en plezier geven tijdens onze danslessen! Je kunt al vanaf 2 jaar bij KellyDance op dansles! 

Naast dans kun je ook voor sport terecht bij KellyDance. Ben jij niet zo van pasjes onthouden maar wil je wel lekker bewegen, dan is jumping kids wat voor jou. Deze les is super leuk en je kunt lekker springen op trampolines.

Er zijn naast danslessen voor volwassenen ook sport lessen voor volwassenen. Kom gerust een keertje kijken bij een van onze lessen. Je hebt de keuze uit: jumping fitness, step en shape, piloxing, zumba fitness, steps en danceworkout. 

Ook dit jaar houden we in de maanden september en januari een kennismakingsactie voor nieuwe leden. Een dans en sportdag met allemaal verschillende workshops, een danskamp met overnachting in de studio en zijn we bezig met het organiseren van een sportweek in Oostenrijk. Daarnaast nog veel meer losse optredens en voorstellingen. Binnenkort meer hierover! Ben je wel alvast nieuwsgierig of heb je vragen hierover, neem gerust contact op. 

We hebben weer zin in een nieuw seizoen bij Kellydance! Voor het volledige lesrooster en aanbod kijk op www.kellydance.nl.