Dan is de Open dag van Fritz-Events in Cuijk op zaterdag 14 september van 10.00 tot 17.00 uur dé gelegenheid om deze zoektocht succesvol af te ronden. Of om gewoon eens een kijkje te komen nemen in de vernieuwde licht- en geluidswinkel in Cuijk en te genieten van optredens en productdemonstraties.

Jarenlang was Fritz-Events gevestigd aan de Weldaad in Cuijk, maar sinds november jongstleden is een 6x zo groot pand aan de Hulsbos in Cuijk de nieuwe bedrijfslocatie.

Fritz-Events is al ruim 15 jaar actief in de verkoop van licht- en geluidsproducten voor professionele gebruikers. Via een webshop en fysieke winkel in Cuijk worden jaarlijks duizenden producten verkocht aan klanten in heel Nederland en België. Uiteraard wordt dit geen gewone winkeldag, maar vinden er diverse activiteiten plaats. Zo zijn er verschillende bekende merken aanwezig met demo's van de vetste nieuwe producten. In en om de winkel kun je allerlei lichteffecten werkend zien, dj-spullen uittesten, flightcase-onderdelen uitzoeken, kabels in allerlei soorten en maten vinden en geluidssets beluisteren. Bovendien kun je profiteren van leuke acties en mooie aanbiedingen.

In samenwerking met diverse leveranciers worden die zaterdag fantastische producten verloot. Zo is er een RCF geluidsset te winnen ter waarde van € 1050,- en geeft Pioneer DJ een DJ controller weg van maar liefst € 1399,-. Maar ook worden er koptelefoons, microfoons, confettishooters en lichteffecten verloot. Bij elkaar zijn er tientallen prijzen te winnen. De open dag valt samen met de verjaardag van eigenaar Frédéric (beter bekend als Fritz) Abrahams, dus het is dubbel feest in Cuijk!

Daarnaast zijn er de 14e ook enkele spetterende optredens. Niemand minder dan Ben Liebrand komt namelijk draaien. Deze dj is zonder twijfel één van Europa's belangrijkste pioniers op het gebied van mixen. Bovendien is hij internationaal bekend door zijn succesvolle remixen voor wereldartiesten zoals Michael Jackson, Sting, Phil Collins, Tavares, Rick Astley en Salt-n-Pepa. Onder andere Tiësto, Martin Garrix en Armin van Buuren noemen Ben Liebrand en zijn mixwerk als hun inspiratie. Verder zijn er optredens van de dj's Floris, Sam en Daan Smit.

De Open dag bij Fritz-Events duurt zaterdag 14 september van 10.00 tot 17.00 uur en vindt plaats in en om de nieuwe winkel aan de Hulsbos 7 in Cuijk. De entree is natuurlijk geheel gratis en voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Voor meer info: www.fritz-events.nl.