Al heel wat jaren organiseren 3 ondernemingen in Mill diverse malen per jaar inspiratie dagen. Dit doen zij in de lente, in de herfst en enkele weken voor kerst.

Ook dit jaar slaan Berends Bloemsierkunst, Buitengewoon Kado en Onder de Kersenboom de handen weer ineen om gezamenlijk iedereen te inspireren voor de komende herfst. Dit op vrijdag 20 en zaterdag 21 september van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Bij deze 3 ondernemingen zijn altijd al, maar zeker tijdens de Herfst Inspiratie Dagen producten te vinden die nog meer sfeer in en om het huis brengen. 

Berends Bloemsierkunst is gespecialiseerd in bloemwerk, bijzondere vazen en een collectie zijden bloemen. Op 20 en 21 september kan men er kennismaken met de nieuwste collectie spullen, is er meer informatie verkrijgbaar over de herfst- en kerstworkshops, is inschrijven hiervoor ook al mogelijk en uiteraard is er ook weer wat lekkers voor alle bezoekers.  

Bij Buitengewoon Kado vind je voor elke portemonnee iets leuks en ook een groeiende collectie mooie sieraden en tassen. Tijdens deze inspiratie dagen is er een groot assortiment aan herfstspullen te zien en te koop, is er een leuke verrassing voor elke klant en een lekker hapje in de vorm van een herfstmoesje. 

Onder de Kersenboom is het adres voor brocante, interieur en groendecoraties. Je kunt er ook weer inschrijven voor de herfst en winter workshops. Als gast in de buitenkamer is Els Raben uit Doorwerth aanwezig. Zij maakt prachtige sieraden met halfedelstenen. Verder zal Marius weer heerlijke taarten en vlaaien bakken, is het atelier helemaal in herfstsfeer gebracht en Anita zal iedereen weer volop inspireren.

Graag tot ziens bij:

  • Berends Bloemsierkunst Hoogstraat 5
  • Buitengewoon Kado Hoogstraat 10
  • Onder de Kersenboom Meeuwstraat 3a