Afgelopen woensdag, 18 september, was in Myllesweerd hun allereerste seizoenspresentatie met een fantastische line-up. Met als gevolg een volle zaal en een geweldige sfeer. Na ontvangst met een glaasje bubbels en wat lekkers, met in de Foyer het muzikale gezelschap Akoestische Maten, was het tijd om de theaterzaal te betreden.

Al snel verscheen de host van de avond Steven Brunswijk op het podium. Na wat "natte Tena ladies", aldus Brunswijk, was het tijd om de eerste act van de avond aan te kondigen. De veelzijdige violist Micha Molthoff trapt af. In één woord "adembenemend", een dichter op de viool. Elke artiest gaf een korte preview van hun voorstelling die komend theaterseizoen in Cultureel Centrum Myllesweerd op het programma staat. 

Wat volgde was een hilarische act van Gerrie Smits, het diepgaande popgeluid van singer-songwriter Rosa Spruit, wijze lessen van gitaarkomiek Roel C. Verburg en de strijd der seksen van Silvester Zwaneveld. Dit keer zonder Berit Companjen, dus wat moet dat worden als zij er binnenkort wél bij is. The game is on! 

Na een sfeervolle pauze onder het genot van wederom een lekker hapje, drankje en passende muziek was het tijd voor het tweede deel van deze avond... Boxmeers muziekcollectief Zand & Grind wachtte iedereen op om je mee te slepen in hun deuntjes voorzien van poëtische en eigenzinnige teksten. Vervolgens werd het podium weer vrij voor cabaretier Fabian Franciscus, waarmee men even los kwam van de verwachtingen van het dagelijks leven. Meteen daarna namen de Blauwe Vinkjes iedereen, in hoog tempo, weer helemaal terug naar de actualiteiten en rariteiten in deze "roerige tijd". En dan de afsluiting van de avond... De, uit Sint Anthonis afkomstige, Sanne de Jong. Eén van de fantástische dames van Totally Spice, Spice Girls tribute, kreeg de zaal plat en stil tegelijk... Dat smaakt naar meer! Een veelzijdige avond met highlights uit elk genre. En dit is dus nog maar een tipje van de sluier van wat er komend seizoen allemaal te zien, horen en te beleven is in Myllesweerd. Myllesweerd deed waar het goed in is! 

Het complete, actuele, programma is te zien op www.myllesweerd.nl.

Graag tickets cadeau doen aan iemand, maar weet je niet voor welke voorstelling? Myllesweerd is vanaf heden aangesloten bij Podium Cadeaukaart. Bij Myllesweerd dus te koop én te besteden aan een voorstelling naar keuze.