Deze dag is een gelegenheid om te erkennen dat, in de zorg, niemand er alleen voor staat. Wij vinden samenwerken belangrijk en nodigen je daarom uit 'zorgeloos' te komen genieten. Samen, sterker verbinden!

Jij bent uitgenodigd op zondag 6 oktober voor de:

'Wat fijn dat jij er bent show' en verwen High-Tea

Een dag om je te bedanken, een moment voor jezelf, ontspanning en verbinding in een energieke, gezellige sfeer!

We nemen de zorg op de hak, met een knipoog. Want... zoals elke zorgverlener weet, lachen is soms het beste medicijn. Samen de zorg met een warm hart vieren!

Terwijl de klanken van live muziek de sfeer verrijken, geniet je van het cabaret en een compleet verzorgde high-tea. Na de voorstelling kun je deelnemen aan een inspirerende rondleiding door Buitenplaats Zevenhutten, tevens een kijkje achter de schermen van het crematorium.  De dag wordt afgesloten met een gezellige Verwen-Jezelf-Borrel, waar verhalen en ervaringen kunnen worden gedeeld in een ontspannen sfeer.

Programma 6 oktober:

  • 11.00 uur - Ontvangst bij Buitenplaats Zevenhutten, Hoenderberg 9 te Cuijk
  • 11.30 uur - High-Tea & Show: Geniet van smakelijke hapjes terwijl je lacht om de grappen van een getalenteerde cabaretier, de pianist en gitarist.
  • 13.30 uur - Ruimte voor een Rondleiding in ons gebouw Buitenplaats Zevenhutten - vind je het interessant om een kijkje te nemen in ons kleinschalige crematorium? Of geniet van een Wandeling in natuurgebied Zevenhutten
  • 14.30 uur - Verwen-Jezelf-Borrel, sluit de dag af met een drankje en ontmoet andere zorgprofessionals in een ontspannen setting om samen te delen wat telt
  • 16.00 uur - Afsluiting van een heerlijke verwendag

Nodig jezelf, je collega's, jouw vriendin in de zorg uit om met een warm hart de zorg te vieren en een heerlijke verwendag te genieten.

Zorg dat jij erbij bent: Wij zien graag dat jij jezelf of een ander verwent...

Op deze dag nodigen we alle zorgprofessionals uit; de verpleegkundige tot de manager en van de ambulante hulpverlener tot de zorgcoördinator. Geniet samen van een hartverwarmende cabaret & live muziek show, die je gegarandeerd zal doen glimlachen. We vragen een kleine bijdrage van € 7,50 voor de high-tea. De show wordt je door ons aangeboden. De verwen-jezelf-borrel mag je jezelf gunnen. Samen verhalen delen, lachen en genieten van een culinaire verwennerij - we kijken ernaar uit jou te verwelkomen!

Locatie: Buitenplaats Zevenhutten, Hoenderberg 9 te Cuijk

Inschrijven: Via de website www.schrijen.com/agenda-2024