Kom naar de informatieavond "Geef Iedereen Ruimte"! In de Week van de Toegankelijkheid organiseert het Platform Toegankelijk Mill een informatieavond.

Datum: Woensdag 9 oktober 2024
Tijd: 19.30 uur
Locatie: Myllesweerd, Mill

Dit is een kans om te horen welke stappen er al zijn genomen en wat er nog moet gebeuren om Mill toegankelijker en veiliger te maken voor iedereen. We nodigen alle inwoners uit om hierbij aanwezig te zijn!

Wij willen dat iedereen zich gemakkelijk kan bewegen in de openbare ruimte. Daarom is deze avond belangrijk voor ons allemaal.

Wat kun je verwachten?

  • Guus Fonteijn, voorzitter van Platform Toegankelijk Mill, vertelt over de voortgang van het project "Geef Iedereen Ruimte".
  • Hij geeft ook aan wat er volgens het platform nog beter en sneller kan en wat er verder op de planning staat.
  • Wethouder David Sölez deelt zijn ervaringen en vertelt hoe het project ervoor staat.
  • De avond wordt geleid door Twan Goossens uit Oploo als onafhankelijk voorzitter.

Deze bijeenkomst is een mooie kans om mee te praten over de openbare ruimte in Mill en hoe we samen kunnen zorgen voor een toegankelijke en veilige omgeving. Jouw mening is heel belangrijk!

Mis het niet! Samen maken we Mill toegankelijk voor iedereen.

Wij hopen dat je erbij bent!

Dit is wat het platform toegankelijk Mill wil bereiken.

Meedoen voor iedereen

Wij streven naar een gemeenschap, die stap voor stap een inclusieve en toegankelijke samenleving wordt, waar iedereen met een beperking volwaardig mee kan doen.

Als we zeggen: “Iedereen doet mee” betekent dit dat iedereen kan deelnemen aan alle aspecten van het maatschappelijk leven, voor zover hij, zij of hen dat kan en wil. Dit doen we juist omdat we rekening houden met de verschillen tussen mensen.

Daarom zetten wij ons in voor veilige en toegankelijke straten, voetpaden, gebouwen en openbare ruimten. 

Voor meer informatie, www.toegankelijklvc.nl of neem contact op met: Guus Fonteijn 0622552427 of Mieke van de Kolk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..