De spanning stijgt, want van 11 t/m 13 oktober barst Langenboom Live los! Drie dagen vol muziek, plezier en samenzijn voor jong en oud. In aanloop naar het evenement stellen we alvast enkele enthousiaste deelnemers van de Sing- A- Long aan jullie voor.

Met trots presenteren wij Gijs Bens: Van Gezelligheidszanger in de Kroeg tot Podiumdier.

Even voorstellen: Gijs Bens, samenwonend met Dion, trotse inwoner van Langenboom. Hij werkt in de zorg voor mensen met een beperking. Daarnaast staat hij vooral bij mensen bekend als fanatiek voetballer van SES. Hij heeft het zelfs ‘geschopt’ tot de jeugd van FC Den Bosch. ‘Voetbal is altijd een belangrijk deel van zijn leven geweest’. 

En nu deelnemer aan de Sing- A- Long: "Muziek is me echt met de paplepel ingegoten. Als kind stond ik al met een microfoon in m’n hand in die kroeg te zingen. Later, toen ik achter de bar werkte, kwam die microfoon ook regelmatig tevoorschijn. Het was altijd een gezellig gebeuren. Maar van gezelligheidszanger in de kroeg ga ik nu toch écht de stap maken naar het podium. Eerder was ik hier te ‘schijterig’ voor, maar ik ga het nu toch echt doen! Dit is spannend, maar ook superleuk!”

Wat voor muziek luister je zelf graag? "Ik ben opgegroeid met de rock en pop van de jaren 80 en 90, dat zijn toch wel m’n favorieten. Ik kan eigenlijk alle muziek wel waarderen, behalve hardcore en hardstyle, dat vind ik echt geen muziek, haha! Het nummer wat ik zelf graag zing is 'I’m Yours' van Jason Mraz. Dat is een heerlijke lied om te zingen en het past gewoon goed bij me."

Naast muziek en werken, wat is er nog meer? "Ik hou van sporten, maar ik ben ook een fanatieke karpervisser. Dat vind ik echt heerlijk om te doen, vooral om even tot rust te komen. Daarnaast kook ik graag. In de keuken staan, nieuwe recepten uitproberen, dat vind ik superleuk."

Wil je Gijs ook horen zingen? Wacht niet langer en koop je kaartje op Langenboom Live!