Eén keer in twee jaar, in het tweede weekend van september, zet Tractorclub de Peeltuffers hun kleine dorpje op de kaart. Wilbertoord Pakt Uut 2024 was een geslaagde editie. Met stralend weer, veel bezoekers en volop gezelligheid voor jong en oud, was het weer ‘mieters’.

Met een bomvol programma, was het weer een hele drukte in het normaal zo rustige Wilbertoord. Tractoren en andere oude voertuigen, muziek voor elk wat wils, democross, oude ambachten, een kinderplein. Volop plezier en gezelligheid voor jong en oud, voor iedereen wel iets te zien en te beleven.

Wilbertoord is weer ingepakt en we blikken terug op een WPU dat we niet snel meer zullen vergeten, door de vele leuke reacties die we hebben mogen ontvangen. Dit alles is mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers en natuurlijk de sponsoren en ondernemers. Daarom een groot ‘Dank-je-wel’ aan iedereen die ervoor heeft gezorgd dat WPU 2024 helemaal top was!

Op 11 en 12 september 2026 hopen we opnieuw veel vrijwilligers en bezoekers te mogen begroeten tijdens de volgende editie van Wilbertoord Pakt Uut! Tot dan!