Op vrijdag 6, zaterdag 7 en zaterdag 14 december is het weer zover! De leden van toneelvereniging INTERNOS uit Wilbertoord staan dan op de planken met het komische stuk “Aasgieren op de thee!”

De thee en de koekjes staan alvast klaar, want de aasgieren komen! ‘Tante’ (Cynthia Druyvesteyn), een oude dame van goede komaf, drinkt graag een kopje thee met haar huishoudelijke hulp Pieter of haar neef Anton. Pieter is dol op thee en op het songfestival. Samen zingen en lachen Cynthia en Pieter wat af! Anton houdt als een zoon van Cynthia en zorgt voor de koekjes bij de thee. Maar de rest van de familie? Die is alleen maar uit op de nalatenschap van tante. Nalatenschap? Ze is nog lang niet van plan om dood te gaan hoor! Er is trouwens helemaal geen testament... Of toch wel? Tante heeft ze allemaal door en bedenkt een prachtig plan dat ze samen met Pieter uitvoert, het is een verrassing voor de hele familie, maar of iedereen daar blij mee is? Tante in elk geval wel.

Dit stuk komt prachtig tot leven door de dynamiek tussen Anja Broeren (Cynthia), Tom Raaijmakers (Pieter) en Mark Selten (Anton). En niet te vergeten door de rest van onze sterrencast: Els Selten, Femke Volleberg, Christijan Smits, Petra Hoevenaars, Piet Selten en Anne Gerritsma. En dat alles onder regie van Karin Kneepkens. 

Het belooft een mooie toneelavond te worden die je absoluut niet mag missen! Zien we jou ook bij een van onze voorstellingen?

  • Vrijdag 6 december om 20.00 uur in gemeenschapshuis De Wilg in Wilbertoord.
  • Zaterdag 7 december om 20.00 uur in gemeenschapshuis De Wilg in Wilbertoord.
  • Zaterdag 14 december om 20.00 uur in Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill.

Een half uur voor aanvang zijn de deuren geopend.

Ben jij erbij? Kaarten kosten € 10,00. Ze zijn gemakkelijk te reserveren via onze QR code of telefonisch via Els Selten (0485-478440 / 06-10726080). Blijf via onze Facebook pagina op de hoogte van onze voorbereidingen.