Afgelopen weekend eindigde de Kunstroute 2024 van Ontdek Mill. Dit keer wist haakclubje Steekje los (Sandra, Els, Josan, Hennie, Truus en Monique) met hun werk “Lekker bourgondisch haken” de meeste stemmen te halen bij de Kunstroute 2024.

Elke Kunstroute kunnen bezoekers aangeven welk werk zij het mooiste, origineelste en bijzonderste kunstwerk vinden. Dat werk krijgt een jaarlang een eigen plekje nabij Fitland aan de Hoogveldseweg in Mill. Maar het werk van haakclubje Steekje los is niet geschikt om dit op die locatie neer te zetten. Vandaar dat in overleg met de makers van dat werk besloten is een ander werk wat vaak genoemd is op die plek te zetten. Dat is het werk van Team Hatseflats met de titel “Gradje”. Uiteraard gaan wel de felicitaties en complimenten naar Haakclubje Steekje los en hoopt de organisatie hen ook bij volgende Kunstroutes weer te mogen begroeten.

Maar ook het werk van Mat van Sambeek “11, is het een rond getal of niet” zal na de Kunstroute nog te zien blijven. Stichting Aldendrielpark wilde graag een van de kunstwerken een plaats geven in dit park. Omdat ook het werk van Mat vaak als origineelste werd genoemd is in overleg met Mat en Stichting Aldendrielpark besloten dit werk te verhuizen naar het Aldendrielpark.

Als werkgroep binnen Ontdek Mill bedanken we alle deelnemers aan de Kunstroute 2024 en alle bezoekers voor de belangstelling. Ook in 2025 zal er weer een Kunstroute zijn. Op maandag 5 mei zal deze route geopend worden. In januari is er een bijeenkomst voor alle belangstellenden waar het thema van die editie zal worden toegelicht en de route. De organiserende werkgroep zal tijdig de datum communiceren zodat iedereen die belangstelling heeft hierbij aanwezig kan zijn. Nu al aanmelden als deelnemer of meer weten? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..