Nu de meeste mensen weer terug zijn van vakantie zet stichting ’t Verzetje Wilbertoord weer in op het volledige programma. Want vakantie of niet, ’t Verzetje draaide tijdens de vakantiemaanden gewoon door voor de gasten die elke week een spelletje wilden doen, kaartje leggen of gezellig wilden biljarten in gemeenschapshuis De Wilg.

Dinsdagochtend inloop van 10:00-12:00 uur

Elke dinsdagochtend zijn de gasten van ’t Verzetje uitgenodigd om een spelletje te doen, kaartje te leggen of gezellig te biljarten. Ook staan er dan weer 2 vrijwilligers voor u klaar om een lekker kopje koffie/thee in te schenken. Nog nooit bij ’t Verzetje geweest? Loop dan gewoon een keer binnen in gemeenschapshuis De Wilg in Wilbertoord. 

Soep eten op dinsdagochtend

Eén keer in de maand sluit ’t Verzetje de spellenochtend af met een heerlijk bordje zelfgemaakte soep. De eerstvolgende keer wordt er op dinsdag 29 oktober weer soep gegeten.

Workshop 2e donderdagochtend van de maand 9:30 - 11:30 uur

Elke 2e donderdagochtend van de maand wordt er geknutseld bij ’t Verzetje onder leiding van Els en Tiny. De dames weten dan weer een paar uurtjes erg creatief bezig te zijn met de gasten en de geknutselde materialen mogen telkens weer mee naar huis genomen worden. De eerstvolgende workshop is op donderdag 10 oktober. De crea-bea’s gaan dan een bloemstuk maken in een boek.

Vervoerdienst

Gasten van ‘t Verzetje die moeilijker ter been zijn worden door de vervoerdienst van ’t Verzetje opgehaald en later weer terug gebracht. Op toerbeurt worden hiervoor vrijwilligers ingezet.

Breien: record “de langste sjaal van Nederland”

Vanaf oktober 2022 zijn ruim 50 personen voor stichting ’t Verzetje Wilbertoord aan het breien om het record van Bladel te overtreffen. ’t Verzetje gaat voor 8 kilometer. Er is nog een lange weg te gaan maar we blijven gestaag doorgaan en ’t Verzetje kan nog steeds wol en breisters gebruiken. Voor info neem contact op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-30530103. Om het contact met de breisters niet te verliezen houdt ’t Verzetje op dinsdag 12 november 2024, tussen 14:00-15:30 uur weer een bijeenkomst. De breisters kunnen dan weer hun gebreide sjaals inleveren en wol mee terug nemen; dit alles onder het genot van een lekker kopje koffie/thee met wat lekkers.

Duo-fiets

Stichting ’t Verzetje Wilbertoord is in het bezit van een duo-fiets. De duo-fiets kan door de bijrijder op 3 standen gebruikt worden: 1. Volledig meetrappen; 2. Licht meetrappen; 3. Niet meetrappen - de trappers worden dan stil gezet. De duo-fiets kan gehuurd worden; voor dorpsgenoten is dit gratis, overige gebruikers betalen een gering bedrag. Wilt u de duo-fiets van ’t Verzetje een keer gebruiken neem dan contact op met Willy Willems, tel. 0485-478752 of 06-19512344.

Contact met overige zorg coöperaties

Met regelmaat neemt ’t bestuur van ’t Verzetje deel aan de bijeenkomst met de overige zorg coöperaties uit het Land van Cuijk. Onderling contact vindt ’t Verzetje erg belangrijk en in elkaars keuken kijken werkt vaak verrijkend. Wilt u meer informatie over ’t Verzetje neem dan contact op met een bestuurslid of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..