Langenboom Live is een nieuw driedaags muziekconcept, georganiseerd door Muziekvereniging Amicitia in samenwerking met Stichting Horeca Langenboom. Sporthal de Wis zal voor 11, 12 en 13 oktober omgetoverd worden tot een muziekpaleis waar drie dagen lang een ander muzikaal thema centraal staat.

In De Neije Krant Podcast kijken we met Sanne Jans, Carola Wijdeven en Peter van Schijndel alvast vooruit op dit uniek muziekfeest voor jong en oud. Wat kan men verwachten, hoe zien de voorbereidingen er precies uit en waarom dit muziekfestijn niemand mag missen hoor je in dit gesprek. Techniek Thijs van den Heuvel en interview door Corné Kremers.

Podcast

De Neije Krant Podcast is via alle bekende podcastkanalen te beluisteren zoals Spotify en Apple Podcasts. Ook in de rubriek Podcast op www.inmill.nl zijn alle gesprekken terug te vinden.

Programma

Vrijdag 11 oktober | 20.00 uur
Op vrijdag staan de Suskes op het podium! Verwacht een muzikale rollercoaster van deze dynamische driemansformatie! Ze maken er één groot feest van! Tickets kosten 10 euro per stuk.

Zaterdag 12 oktober | 20.00 uur
Sing - a - Long in Langenboom
Een avond vol meezingers! Podium gevuld met muziek, lokale artiesten, licht en zang spektakel. Publiek swingt en zingt mee met groot scherm. Afterparty met DJ André
Zaal open 19:30
Aanvang 20:00 met optreden van Amigos
Entreekaarten a 10 euro (staan)plaats in de grote zang/dans arena
Entreekaarten a 12,50 euro zitplaats op de tribune (beperkt beschikbaar)

Zondag 13 oktober | 14.00 uur
Steel, the show
Een middag melodisch slagwerk met een Caribisch tintje met optredens van:
Slagwerkgroep Dynamic
Nederlandse politie steelband
Zaal open 13:30
Aanvang 14:00
Gratis toegang 

Zie voor meer informatie of om direct tickets te bestellen www.langenboomlive.nl.