Dit weekend, vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 oktober is het na een lange voorbereiding tijd voor Langenboom Live. Een weekend vol muziek en show voor jong en oud(er). Dit alles in de Wis die omgebouwd is tot een echt muziekpaleis.

Het start allemaal op vrijdagavond 11 oktober, dan staan de Suskes op het podium. Verwacht een muzikale rollercoaster van deze dynamische driemansformatie! Ze maken er één groot feest van.

Sing-a-long

Op zaterdag 12 oktober zal vanaf 20.00 uur de eerste Sing-a-long in Langenboom plaatsvinden. Een avond vol meezingers & herkenbare hits, gezongen door zangtalent van eigen bodem. In korte tijd hebben we een fantastisch programma samengesteld. Afgelopen zondag vond er nog een extra repetitie plaats voor de Sing-a-Long in het Bloasschurke. Dirigent John Derks straalt van vertrouwen: "We zijn er klaar voor, niet voor 100, niet voor 200, maar voor 300%!" 

Naast de vertrouwde stemmen van zangeres Debby van Hal en zanger Bouke Slaats, die het merendeel van de nummers voor hun rekening nemen en veel backing vocals verzorgen, mogen we ook rekenen op optredens van Anja Derks, Gijs Bens en zelfs Hans Lukassen. Zoals Hans zelf grapt: "Het moet niet gekker worden." De voorzitter heeft zelfs zijn mondharmonica afgestoft om extra sfeer toe te voegen.

Het combo speelt ook een belangrijke rol in het geheel. We hebben twee pianisten: André Haverkort en Twan Terwindt. Daarnaast versterken Kristie Geurts op elektrische gitaar, Geert van Tienen op basgitaar en Dennis Verstegen op drums het muzikale team. Er is hard gewerkt om tot een perfect geheel te komen.

De kaartverkoop voor zaterdagavond verloopt goed, maar er zijn nog kaarten beschikbaar. We werken dit jaar met digitale tickets, dus koop vooraf je kaartje om onze vrijwilligers te helpen. 

Steel the Show 

Op zondagmiddag 13 oktober om 14.00 uur zal de Nederlandse politie een bijzondere bijdrage leveren aan het evenement "Steel the Show", samen met slagwerkgroep Dynamic. Een show die u niet mag missen! Een unieke kans om deze steelband die op professioneel niveau speelt te beluisteren. 

Deze zomerse middag vol muziek biedt een geweldige kans speciaal ook voor gezinnen en kinderen om op een laagdrempelige manier kennis te maken met muziek. De jonge bezoekers kunnen zelfs meespelen met de slagwerkgroep, gewapend met emmers, boomwhackers of hun eigen shaker. Een leuke toevoeging is de wedstrijd voor de mooiste shaker. Kinderen die willen meedoen, worden aangemoedigd om een originele en creatieve shaker te maken. Om alle kinderen de kans te geven wordt dit concert gratis aangeboden. Vanaf 13.30 uur kunt u binnenlopen om alvast de sfeer te proeven! 

Kortom: Langenboom live wil je niet missen!

Zie voor meer informatie of om direct tickets te bestellen www.langenboomlive.nl.