Wat kijken wij er na uit om ons 20 jarig jubileum samen met jullie te vieren! Voel je welkom! Iedereen mag komen op ons feestje! (Oud) leden, Samenwerkingen, familie, en vrienden van Keep on Movin'.

Al 20 Jaar Dans & Plezier, bij de gezelligste Dansschool van Mill & Sint- Hubert !

Op zondag 27 oktober 2024 barst het feestje los bij cultureel centrum Myllesweerd te Mill. Er is een leuke dresscode: Glitter en Glamour. Je mag daarom in je mooiste outfit naar Myllesweerd komen!

We zullen deze dag om 13:00 uur tot 14:00 uur starten met een feestelijke Receptie, Voel je welkom om ons te komen feliciteren. 

Deze middag staat in teken van 20 jaar Keep on Movin’, er zijn leuke activiteiten voor jong en oud! Ook worden er prijzen uitgereikt, optredens gegeven en hebben we een Afterparty met DJ Benzel! DJ Benzel heeft de kwaliteiten en zal de leukste nummers met ons gaan delen, zodat het een knallend feest gaat worden! Deze fantastische middag zal duren tot ongeveer 17:00uur. 

Niet alleen op 27 oktober viert dansschool Keep on Movin’ haar jubileum, Het gehele seizoen staat in teken van het 20 jaar bestaan. Leuke en nieuwe Keep on movin’ activiteiten zullen er voor zorgen dat het een seizoen wordt om nooit te vergeten. Ook zijn we het seizoen al gestart met de Keep on Movin’ Kleuren week! Een feestelijke en gezellige dansles week, met de bekende Keep on Movin’ kleuren Roze, Paars en Groen. 

Met deze zelfde kleuren is er ook een limited edition 20 jaar Keep on Movin’ kleding opdruk ontworpen! Speciaal voor het 20 jaar bestaan! Deze is vanaf nu ook te koop bij de dansschool.

Benieuwd wat we allemaal gaan doen dit seizoen; houdt onze website of Socials in de gaten!

Wij als docenten kijken er weer naar uit, om samen te dansen en plezier te gaan hebben in dit speciale seizoen! Daar draait het om bij dansschool Keep on Movin’, samen plezier hebben!

Mocht je meer informatie willen kijk dan even op onze website; www.keeponmovin.nl / Facebook pagina: Dansschool Keep on Movin’ of Instagram: Dansschool Keep on Movin’

Voel je welkom, zoals we altijd iedereen welkom heten in onze dansschool.

We zien jullie graag allemaal op 27 oktober 2024 13:00 uur bij het Cultureel Centrum Myllesweerd te Mill!

Dansschool Keep on Movin’