Leerlingen van groep 8 zijn samen met hun ouder(s)/verzorger(s) van harte welkom bij Info & Proef op het Udens College. Via drie mini-lesjes maken ze kennis met het Udens College en kunnen ze ervaren of de school bij hen past!

Leerlingen kunnen meedoen bij de locatie havo/vwo op 29 oktober, bij het vmbo op 31 oktober en/of bij Waldorf Uden op 5 november. Via www.udenscollege.nl kunnen zij zich aanmelden. 

havo/vwo: dinsdag 29 oktober

Op dinsdag 29 oktober is iedereen welkom bij het havo/vwo aan de President Kennedylaan. In één algemeen info-lesje horen de groep 8-ers meer over de brugklassen en het vernieuwende onderwijs op het havo/vwo. Daarna volgen jullie ze twee korte lessen van één van deze richtingen:

  • brugklas havo/vwo: twee vaklessen
  • brugklas vwo projecten: een projectles en een vakles
  • brugklas gymnasium: lesje humaniora en een vakles

vmbo: donderdag 31 oktober

Bij het vmbo is Info & Proef op donderdag 31 oktober. Eén mini-lesje gaat over de dakpanklassen en het vernieuwende onderwijs op het vmbo. In een andere les proeven leerlingen aan één van de talentstromen: sportief, creatief, techniek of een verrassingsles. In een andere ronde krijgen ze een mini-les van een van de vaklessen.

Waldorf Uden: dinsdag 5 november

Op dinsdag 5 november staan de deuren van Waldorf Uden open. Eén mini-lesje gaat over het vrijeschoolonderwijs. Daarna volgen leerlingen en ouders een korte periodeles van de vrijeschool en een andere vakles.

Handig

  • Op alle dagen kunnen leerlingen en ouders op twee momenten terecht: van 15.30 - 17.00 of van 18.30 tot 20.00 uur. 
  • Op meerdere plekken een kijkje nemen? Dat kan! Bij het aanmelden kunnen leerlingen zich voor meerdere locaties inschrijven.

Voor meer informatie en aanmelden ga naar: www.udenscollege.nl