Zondag 15 december is er van 11.00 uur tot 15.00 uur een gezellige kerstmarkt te vinden in de Kerkstraat en een deel van de Hoogstraat in Mill. De organisatie hiervan is in handen van het Ondernemers Collectief Mill in samenwerking met Mercurius events and more.

Belangstellende kooplieden en standhouders die deel willen nemen kunnen zich hiervoor nog aanmelden. Dit kan rechtstreeks bij de marktorganisator door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op deze zondag (15 december) zijn ook de meeste winkels geopend, is er muziek, start om 15.30 uur een sfeervol kerstconcert in de kerk en op het kerkplein is een kunstschaatsbaantje te vinden van zo’n 80m2. Hiermee kan iedereen alvast de sfeer proeven van de komende feestdagen en mogelijke ijspret als de vorst weer zijn intreden zou gaan doen deze winter. Verder is ook Mickey Mouse in kerstsfeer aanwezig om op deze manier extra sfeer te brengen in het Millse centrum. De toegang van deze markt met ook andere goederen en diensten dan alleen voor kerst, is uiteraard gratis toegankelijk.

Vanaf zondag 15 december is ook de Kerststallen- en Sfeerroute weer te wandelen in het centrum van Mill. Dit kan gratis tot begin januari. Op de zondagen 22 en 29 december kan dit zelfs met een culinair tintje. Hiervoor kan men nu al kaarten reserveren. Zie voor meer informatie over deze Kerststallen- en Sfeerroute, de culinaire route en ook de kerstmarkt www.ocmill.nl.