Foto: Hen Daams

Op vrijdag 13 mei, zal de Senioren Toneelgroep Vier in Eén van de SWOM, samen met het koor Jaīr uit Odiliapeel een avondvullend programma verzorgen. Aanvang om 20.00 uur, locatie Gemeenschapshuis De Wilg in Wilbertoord. Kaarten € 5,- per stuk, te verkrijgen aan de zaal. 

Jaīr

De naam van het koor, Jaïr, is ontleend aan de naam van een Braziliaanse jongen, die deel uit maakte van een onderwijsproject waar het koor destijds geld voor inzamelde. Koor Jaïr is van oorsprong een jongerenkoor, maar omdat zoveel trouwe leden geen afscheid konden nemen, ligt nu de leeftijd wat hoger, n.l. tussen de 35 en de 70 jaar. Maar leeftijd speelt bij Jaīr geen rol. Dat is ook te zien aan hun repertoire. Zij zingen o.a. liederen van Coldplay, Sting, U2, the Beatles, Abba, Boudewijn de Groot, enz. De gezellige en ontspannen repetities staan onder leiding van de altijd vrolijke Ilse van Lunenburg. Bij optredens wordt het koor begeleid door Michel van Rijn (piano) en Dion van Lankveld (drums).

Vier in Eén

Het toneelgezelschap Vier in Eén repeteert op donderdagmiddag in de Wilg. Op 13 mei zullen zij met het blijspel “Lig ik hier wel goed” optreden. De toneelspelers van gemengde leeftijden spelen onder leiding van regisseur Erica Verbeeten. Het is haar derde stuk met Vier in Eén.