Fabulous 90’s DJ Team

Tijdens het Pinksterweekend van 13 t/m 15 mei 2016 organiseert Hockeyclub Mill inmiddels haar 34e editie van het geroemde Griepzooi Toernooi: the colourful edition. De avonden staan garant voor bonte feestjes die je niet wilt missen. Zeker niet wanneer het Fabulous 90’s DJ Team het (tent)dak eraf komt blazen!

Op zaterdag 14 mei 2016 gaat Griepzooi terug naar de jaren 90 met een spetterende show van het Fabulous 90’s DJ Team. Met muziek van onder andere de Party Animals, Vengaboys, MC Hammer en 2 Unlimited gaan we terug in de tijd van de kale koppen, Nike Air Max, scrunchies en felgekleurde trainingspakken. In combinatie met de bekende Griepzooi-sfeer wordt het beslist een knallend en kleurrijk feestje. Om de feestgangers alvast op te warmen voor de waanzinnige show van Fabulous 90’s, begint om 21.00 uur het voorprogramma met onder andere DJ Jack, MC Mighty Mike, Carmen Glenn en Grey-D. Iedereen is van harte welkom om op deze avond mee te feesten.

Wil jij dit feestje niet missen?

Koop dan nu je tickets via www.ticketkantoor.nl/shop/griepzooi. Als je deze bestelt vóór 8 mei 2016 maak je zelfs kans op 15 gratis consumptiemunten. Er zijn beperkt kaarten beschikbaar aan de deur.

Tijdens het Griepzooi hockeytoernooi strijden vele teams, samengesteld uit hockeyers en hockey-wannabes, om de felbegeerde wisselbokaal. En Griepzooi zou geen echt hockeytoernooi zijn als iedere dag niet eindigt met een feestje, dus ook op vrijdag 13 mei en zondag 15 mei 2016 kan er vanaf 21.00 uur gefeest worden. Deelnemen aan het toernooi is nog mogelijk, teams van minimaal 8 personen kunnen zich inschrijven tot en met 30 april 2016 via de website (hockeyervaring of een stick is geen must).

Voor inschrijvingen, tickets, meer ins- en outs of het programma van het Griepzooi Toernooi ga je naar de splinternieuwe website www.griepzooi.nl.

Locatie: Langenboomseweg 5, Mill.