Komende zondag 7 mei is er voor genodigden in Uden de boekpresentatie van het door Dennis Verweijen geschreven boek Papa’s bloed. Maar ook in Mill komt op woensdagavond 24 mei een boekpresentatie waarbij iedereen van harte welkom is.

Wilt u hierbij aanwezig zijn? Dan is aanmelden gewenst. Dat kan via 0485 - 32 56 34 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deze boekpresentatie zal gehouden worden in Cultureel Centrum Myllesweerd om 19.30 uur, inloop met gratis kopje koffie of thee is vanaf 19.00 uur.

Dennis Verweijen

Dennis Verweijen werd 37 jaar geleden geboren in Mill. Ondertussen woont hij alweer een aantal jaren samen met zijn vrouw Anke in Uden. In mei 2015 veranderde zijn leven toen hij hoorde dat hij acute leukemie had. Zijn verhaal verschijnt deze maand onder de titel ‘Papa’s bloed’ in boekvorm. De opbrengst van dit boek gaat naar Stichting Matchis. Zij zetten zich in om zoveel mogelijk stamceldonoren te werven. Vaak is een stamceltransplantatie de enige kans op genezing.

Kijk voor meer informatie ook www.papasbloed.nl en like de Facebookpagina.