Op vrijdag 12 mei a.s. viert Bulldog-LT haar 15 jarig jubileum. Al vijftien jaar staat Bulldog-LT voor stevige rockmuziek. Een begrip op menig rockfeest, festival, motortreffen of privé-feest.

In de beginjaren voerde blues en bluesrock de boventoon. Door de jaren heen heeft de blues steeds meer plaatsgemaakt voor Classic Rock en tegenwoordig klinken ook de 90’s rockhits door de speakers. Daarom hebben zij onlangs niet alleen hun logo veranderd, maar heeft de titel “classic rock” plaats gemaakt voor de ondertekst “all times rock”.

Net als vijf jaar geleden gaat Bulldog-LT in samenwerking met Feestorkest Toeternietoe hun jubileum vieren tijdens het Parkfeest in Mill. De avond zal natuurlijk in het teken staan van rockmuziek.

Bulldog-LT is dan ook trots dat zij met drie andere geweldige bands deze avond tot een vet jubileumfeest gaan maken. Deze avond zullen, naast Bulldog-LT, ook Fatburger, Galvanized en Two Stools het podium betreden.

Fatburger beschrijft zichzelf als een vette alternatieve Rock-cover band. Al meer 25 jaar maken deze podiumbeesten de diverse podia in de regio en ver daarbuiten onveilig met hun smeuïge cocktail van oude en nieuwe rock-klassiekers.

'Een ode aan de rock van de seventies en de eighties', zo mag Galvanized genoemd worden. Deze decennia, waarin de rock tot volle wasdom kwam en zich in alle richtingen ontwikkelde, hebben indringende en tijdloze songs opgeleverd. Saillant detail: deze vijf ‘jonkies’ moesten nog geboren worden toen hun grote voorbeelden bezig waren hun indrukwekkende nalatenschap op te bouwen. Galvanized heeft inmiddels de regiofinale van The Clash of the Cover Bands behaald.

Two Stools is een akoestisch Rock & Blues duo. Spelend vanaf hun handelsmerk, de barkruk, maken beide muzikanten als zo’n negen jaar muziek. Ze brengen nummers ten gehore van Johnny Cash tot Metallica. Ze zijn dan ook een graag geziene gast in vele cafés, op feesten en motortreffen.

Ook Toeternietoe zal deze avond van zich laten horen. Speciaal voor dit jubileum zal zij Bulldog-LT bij enkele nummers aanvullen met een blazerssectie.

Iedereen is van harte welkom op het Landschapspark in Mill om dit feest mee te vieren.

Klokslag 21.00 uur zal Fatburger hun eerste nummer inzetten.

De entree is gratis!